Gazete Vatan Logo

Sahibinden kiralık Kia!

ÖTV düzenlemesinden sonra araç kiralama sektörünün daha fazla rağbet göreceğini öngören Çelik Motor, KIARENT markasını yarattı. Şirket müşterilere 12 aydan 36 aya kadar Kia kiralayacak. İsteyen daha sonra aracı satın alabilecek

Sahibinden kiralık Kia!

KIa, Garenta, ikinciyeni.com markalarını çatısı altında bulunduran Çelik Motor, ÖTV artışını fırsata çevirmeyi hedefliyor. Çelik Motor Genel Müdürü Özgür Maraş, otomobilde ÖTV’nin yükselmesinin kiralama sektöründe sıçrama potansiyeli yarattığını belirterek, “Tüketiciler, paralarını otomobil alımına bağlamak yerine araç kiralamayı tercih edecek. Kiralama sektöründe büyüme beklentimizi tüketicilere yönelik bir fırsata çevirme amacıyla KIARENT’i yarattık” dedi.

Maraş, ‘Araç kiralamada Kia zamanı’ sloganıyla yola çıktıkları bu yeni oluşumda bayilerine gelerek Kia satın almak isteyen müşterilere beğendikleri aracı 12 aydan 36 aya kadar uzun dönem kiralama opsiyonu da sunacaklarını kaydetti.

Garenta % 12 büyüyecek

Maraş, şöyle devam etti:

“Bayilerimizin gerçekleştireceği bu operasyon Çelik Motor’un kiralama sektöründeki öncü markası GarentaPRO üzerinden yapılacak. KIARENT’ten kiralama yapacak müşteriler ayrıca ileriki zamanlarda kiraladıkları otomobilleri uygun şartlarda satın alabilme şansına da sahip olabilecekler.”

Haberin Devamı

Özgür Maraş, “Bu yıl GarentaPRO‘nun yüzde 12, GarentaDAY’in ortalamada yüzde 6 büyümesini hedefliyoruz. Garenta olarak şubeleşme atağımıza hız vereceğiz” diye konuştu.