Gazete Vatan Logo

Sahibinden'e verilen bu Şahin ilanı gülme krizine soktu

Sahibinden'e verilen bu araba ilanı efsane ilanlar arasına girdi. Sahibinden'de Satılığa çıkardı Şahin için açıklamaya öyle şeyler yazdı ki yazdıkları ile gülme krizine soktu. İşte Sahibinden'e verilen o ilan.

Sahibinden.com'a verilen bu araba ilanı son günlerde herkesin dilinde. Aracı satmak isteyen kişi sahibinden'e verdiği ilanın açıklamasına öyle şeyler yazmış ki gülmemek elde değil. İşte sosyal medyada çok ses getiren o ilan

Sahibinden'e bir ilan verdi sosyal medya sallandı. Sahibinden'e verilen ilanın gerçekliği tartışılmasına rağmen açıklamada yazanlar herkesi güldürdü.

Aracın hiç bir özelliği olmamasına rağmen sahibi ilanı öyle eğlenceli hale getirmiş ki, okuyanlar kendilerini gülmekten alamıyor. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden biri olan sahibinden.com ilanları arasında öyle ilanlar var ki görenleri hayrete düşürüyor.

"Bu Fiyata Kaçmaz Bu aRaba YıKılmadım Ayaktayım Diyen Bir Araç"

Öncelikle herkese merhaba,

Aracın kayıtlara göre 14. sahibiyim 3 kez değişik şehirlerde ticari taksi olarak kullanılmıştır. 4 kez 500.000'den km. düşürüldü yani orjinal kmsi bilinmiyor şu an araç 1km de birader oynarken sayacı bozdu, ufak tefek kazaları var bir seferinde ikiye bölündü, bikerede tren çarptı azı burnu başka tarafa kaydı ama düzelttik resimden de anlaşılacağı gibi şahinden başka herşeye benziyor, arabam gazlı ama ben havayla çalıştığını düşünüyorum gaz diye hava bastıklarını duydum bizim ponpacının yani hava basabiliyorsan çalışmıyacağı anlamına gelmez, Bu arada benzin deposuna kuşlar yuva yapmış arada bi ötüyorlar yeni sahibinden ricam kuşların yuvasını bozmasın yuva bozanın yuvası olmaz derler.

Haberin Devamı

Özellikleri saymakla bitmez EURO NCAP ten yıdızı yok ama danışma hattını aradım o tarihte firma kurulu değilmiş olsaydı kesin bir yıldız verirlermiş. Kazayı anlattım o sırada ben içindeydim dedim şaşkınlıklarını daha fazla gizleyemediler allah kurtarmış seni dediler. 4 lastik yeni aldım hepsi ayrı marka çıkmacıdan ucuza mal edilebiliyor. Hiç bir araçta olmayan otomatik sellektör fonksiyonu var sellektör kolu bozuldu ama far ampülünde bir temassızlık nedeni ile bazen gereksiz sellektör yaptığıda olmuyor değil. Arabanın dikizleri 3 kez çalındı bende daha taktırmadım farkettimki orta dikizde yetiyormuş bence yan dikizler gereksiz.

Haberin Devamı

Şanzıman biraz sıkıntılı bu günlerde 1.vitese isteksiz geçiyor 2.de gitsemmi gitmesemmi ama 3.vites bambaşka 4le 5. vites yok ben aldığımda da yoktu noldunuda kimse bilmiyor sanayiye götürdüm sen sat bunu dediler bu yüzden satıyorum. Bu arada 3000 devirden sonra kedi sesi geliyor motordan kaputu açtık baktık bişey yok, ama ses var bizde bir anlam veremedik bir rivayete göre bu modelerin sokakta kalan versiyonlarında kronik bir sorunmuş satıcı firma 1999 da fabrikaya yazmış hala cevap dönmemişler. Cevap gelirse biz sizi ararız dediler. şimdilerde egzoz patladı kedi sesi geldikce basıyorum gaza kaplan sesi gelmeye başaladı daha hoş geliyor bana. Geçen 9 kişi bindik amortisörler patladı alt takımı yeni yaptırdım. arabamla ilgili anlatıcaklarım bu kadar alan arkadaş şimdiden ayrını görsün.