Gazete Vatan Logo

Sahibinden'e verilen bu Mercedes ilanı sosyal medyayı salladı!

Sahibinden'e verilen satılık Mercedes ilanı görenleri şoke etti. Çorumlu bir galerici Sahibinden'de sattığı hurda Mercedes için 13.800 TL istiyor. Ekşisözlük'te "Sahibinden'de satılan üzerinden tank geçmiş araba" başlığına sayfalarca entry girildi.

Sahibinden internet sitesine verilen ilanda lüks otomobil markası Mercedes'in C200 modelini görenler gözlerine inanmıyor. Hurda fiyatına istenen 13.800 lira ise lüks aracın hurdası bile pahalı olur anlamını akıllarda uyandırdı.

Sahibinden satılan hurda Mercedes C200'ün Kompressör model aracın özelliklerini sayan hurdanın sahibi hurda araç için sınıfının en dolu modeli yazmayı da ihmal etmemiş.

Hurda olarak satılan Mercedes için satışa hazır olduğu ve plakalı olduğu da ek bilgi olarak yazılmış durumda. Ezilmedik büzülmedik yeri kalmamış olan aracın sahibinden satılan aracın ilgi çeken ilan detaylarından biri de LPG'li olduğunun vurgulanması oldu. 2001 model olan hurda aracın sahibinden istenen fiyat ise ilanın bir başka dikkat çeken noktası. Aracın sahibi hurda Mercedes için 13.800 lira istiyor.

İŞTE EKŞİSÖZLÜK'TEKİ O YORUMLAR!

satıcının diğer ilanlarından gördüğüm kadarıyla komiklik olsun diye değil, ciddi ciddi satılan araç.

mercedes'in ölüsüne bile 13.800 istiyorlar.

o paraya öküz alınır üzerine bir de araba alınır lan?

Haberin Devamı

---

bundan 6 yıl kadar önce, unkapanı köprüsü üzerinde kaza yaptık. 3 16i araç, arabanın önden kazası yok ama arka bagaj orta direğe kadar gelmişti.

velhasıl arabayı ilana koyup, ankaralı bir hurdacıya sattım.

adam atladı otobüse, istanbul a geldi, biraz sohbet etme fırsatı bulduk.

ben parçalayıp satacağını düşünürken, adam "olur mu abi" dedi. "gel bak sana anlatayım" park halindeki arabanın altına uzandı, bir yerlere baktı falan tekrar doğruldu yanıma. "abi bak şimdi bunu, orta direğin 20 cm önünden kesicem, bende bir tane göt var ona bunu ekleyeceğiz" dedi.

dehşete düştüm olm. kaynaklı araba araba virajda ayrılmış mı? aerodinami falan umurlarında değil. alan adam hasar kaydı yok diye güvenip alsa kaydı herife.

diyeceğim şu ki. olm dikkat edin lan araç alırken

9 ncu aya kadar muayenesi olan araba bak bu da, yemin olsun bu arabayı muayene bitmeden kesip toplarlar.

-----

'viza kartı ile satış ve taksit imkanı vardır'

'çorum teslimi olup park ücreti vs. yoktur'

'2015 yılının 9.ayına kadar muaynesi devam etmektedir'

Haberin Devamı

bu 3 cümle beni cezbetti,yarın çoruma gidip alacağım kısmetse.

-----

bu araçın alıcı hedefi yedek parçacılar . bu aracı aldıkdan sonra işe yarar parçaları söküp satarlar ve 13binden fazlaya sattıkları zaman kar demektir .birçeşit depo avcıları gibi bişey .

bu aracı yapıp piyasaya geri sürmek aptallık olur piyasısı zaten 40 -45 bin arası . sırf 40 bin harcası bu arabayı adam edemez . etti diyelim 50 binden aşağaya satmaması lazım . sattı diyelim o zaman alan haketmiş demektir .

---

pert araç olduğu için satın alan bu halde tamir ettirmeyecek sadece kullanılabilir parçalarını tek tek satarak ticaretini yapacaktır. bu halde bile çıkmacılarda satılabilecek çok değerli parçaları çıkacaktır onlarda alanın karı oluyor bu pert araç ticaretinde.

---

beni aynı sitede satılan hurda uçak kadar etkilememiş olan araba. düşünün türkiye'desiniz ve hurda uçak satıyorsunuz. amerka mı lan burası derler adama. neymiş restore dildiğinde restourant yapılabilirmiş. olmaz kardeşim burada böyle şeyler olmaz. tamam tamam sakinim.

Haberin Devamı

----

o araba en az 10 takla atıp, uçurumdan ya da viyadükten aşağı uçmuş ve muhtemelen içinden ölü çıkmış bir araç.

bu şekilde satılması hiç hoş değil. insanı tuhaf duygulara itiyor.

hurdacı mı alır kim alır bilemiyorum ama ilgili sitede benzeri araç ilanları çok oluyor.

bir formül bularak diğer ilanlardan ayrıştırmaları gerekiyor bence.

----

14 kagıda kıyıp birkac motor ustasına goturup kamera sakası yapmak istedigim arabadır. lan bunu toparlayacak pardon yeniden yapacak adam zaten mercedesin fabrikasinin karsısına yeni fabrika acar dolar milyarderi olur. ayrıca satan arkadas kaza geciren arkadas ise arap sen icme b.kunu cıkarıyorsun