Gazete Vatan Logo

Sahaya atlayan kişi ünlü Youtuber çıktı!

Dün akşam oynanan UEFA Süper Kupa maçında sahaya atlayan ünlü Youtuber maçın durmasına sebep olmuştu. İşte o isme dair ilginç bilgiler.

Sahaya atlayan kişi ünlü Youtuber çıktı!

Vodafone Park'ta, Livepool ile Chelsea arasında oynanan ve penaltı atışları sonucu Liverpool'un kazandığı Süper Kupa Finali'nde en çok konuşulan isim sahaya atlayan kişi oldu. Bir anda sahaya giren kişinin Youtube'da Deli Mi Ne kullanıcı adıyla adından söz ettiren Fester Abdü(Ali Abdüsselam Yılmaz) olduğu anlaşıldı.

Sahaya giren Fester Abdü güvenlik görevlileri tarafından sahadan çıkartıldı. Bu anlar UEFA'nın kesin kuralları sebebiyle izleyenlere yansıtılmadı.

Şampiyonlar Ligi Finali'nde de Kinsey Wolanski sahaya atlamış ve bir anda Instagram fenomeni olmuştu.

ALİ ABDÜSSELAM YILMAZ KİMDİR?

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu beden eğitimi bölümünden mezun olmuştur. YouTube fenomeni olarak sosyal medyada sıkı bir takipçi sayısına sahip olan Fester Abdü'nün gerçek ismi ve soyadı Ali Abdüsselam Yılmaz'dır. Tam net olmamakla birlikte bazı kaynaklardan erişilen bilgiye göre aslen Adana'lıdır. 1993 doğumludur ancak, doğum tarihi gün ve ay olarak bilinemediği için Burcu'na ulaşılamamıştır. Boyu 1.69 cm, kilosu ise 66'dır.

Haberin Devamı

SURVIVOR'A KATILACAKTI

Bir dönem Survivor 2018 All Star yarışmasına katılacağı söylentileri ile gündeme gelse de bu gerçekleşmemiştir. Fenomen kimliğinin yanı sıra kano sporcusu olan Fester Abdü, okuduğu üniversitenin kano takımında bir çok yarışa katılmış ve büyük başarılara imza atmıştır. Ayrıca Türkiye Kano Milli takımı sporcusudur. Günümüzde yaşantısını Antalya'da sürdüren, Ali Abdüsselam Yılmaz'ın Youtube kanalı ise "Deli Mi Ne?"dir. Türkiye'nin En Çılgın YouTube Kanalı sloganı ile yayın hayatına devam etmektedir.