Gazete Vatan Logo

Şahane Damat son bölümü ile gündeme bomba gibi oturdu!

Şahane Damat dizisi son bölümü yayınlandı. Star Tv ekranlarında yer alan dizi Şahane Damat, gündeme oturan bir bölüm ile ekranlara veda etti. Şahane Damat dizisinin final bölümünde neler yaşandı? İşte ayrıntılar...

Şahane Damat son bölümü ile gündeme bomba gibi oturdu!

Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Şahane Damat kafalarda soru işaretleri bıraktı. Şahane Damat neden final yaptı? Şahane Damat'ın son bölümünde neler yaşandı? Şahane Damat son bölümü ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

ŞAHANE DAMAT SON YAYINLANAN FRAGMANI

Melike seçim yapmak zorundadır; ya Mehmet’i yani kendi mutluluğunu seçecektir ya da İlknur’a boyun eğip Mehmet’ten ayrılarak Mehmet’in hayallerini ve hastaneyi kurtaracaktır. Sırat köprüsündeki Melike’nin tercihi hangisi olacaktır? Acaba İlknur verdiği savaşı kazanacak mıdır?

Peki, ya Mehmet? Tam da Melike’ye aşkını ilan etmiş ve hayatında ilk kez zincirlerinden kurtulmuşken, onun tüm bu yaşananlar karşısındaki davranışları nasıl olacaktır?

Öte yanda ise Tahsin ve Cennet ikilisinin durumu iyice karışmış durumdadır. Cennet engel tanımaz bir tavırla koşar adım Tahsin’e doğru ilerlerken, Tahsin neden ondan kaçmaktadır? Nereye kadar Cennet’e karşı koyacaktır?

Her iki çifti de nasıl bir gelecek beklemektedir? Mehmet - Melike - Tahsin - Cennet dörtlüsü mutluluğa yelken mi açacaktır? Yoksa, herkes için aşk; kaçırdıkları koca bir tren ve kanayan bir yara olarak mı kalacaktır?

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapım: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz - Nehir Erdem
Melike
Burcu Özberk
Mehmet
Ali Ersan Duru
Peri - Diva
Nükhet Duru
Hayati
Erhan Yazıcıoğlu
Tahsin - Aşk Doktoru
Mesut Yılmaz
Cennet
Hande Kaptan
Engin
Anıl İlter
İlknur
Leyla Göksun
Remzi Dede
Köksal Engür
Kibar
Selen Uçer
Tufan
Mert Carim
Kazibe
Binnur Şerbetçioğlu