Gazete Vatan Logo
Magazin Şahane Damat 6. bölüm yayınlandı mı?

Şahane Damat 6. bölüm yayınlandı mı?

Günden güne sevilerek izlenen dizi Şahane Damat, yeni bölümüyle izleyicilerini ekran başına bekliyor. Şahane Damat dizisi bu hafta neler olacak? Şahane Damat dizisinin yeni bölümünde izleyiciler ne ile karşılaşacak? İşte tüm ayrıntılar haberimizde

Şahane Damat 6. bölüm yayınlandı mı?

Şahane Damat yeni bölümde neler yaşanacak? Yapımcılığını Osman Sınav'ın, yönetmenliğini ise; Raşit Çelikezer'in üstlendiği Şahane Damat gündeme bomba gibi oturan bölümleriyle devam ediyor. Başrol oyunculuğunu üstlenen Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru dizide, Melike ve Mehmet karakterine hayat veriyor. Şahane Damat, yeni bölümleriyle her Salı saat 20:00'de Star Tv ekranlarında!

ŞAHANE DAMAT YAYINLANAN SON FRAGMAN

ŞAHANE DAMAT 5. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet ve Melike’nin ettiği kavga herkes için taşları yerinden oynatmıştır. İlknur kendisinden beklenmeyecek kadar sert bir çıkış yapar ve yüzüğü Mehmet’in suratına fırlatır! Ertesi sabah, Mehmet sözünü tutamamış olmanın yıkımını yaşarken, öte tarafta ise Melike hala kızgındır. Mehmet nasıl olur da onu basit bir kız olmakla suçlamıştır?

Melike, Mehmet’ten hesap sormaya gider, ancak yüzüğün atıldığını öğrenince fikirleri değişir. Mehmet’in hayatını daha fazla mahvetmemesi gerektiğine karar verir. Önce İlknur ile yüzleşir daha sonra ise “Şahane Damat” yalanını açıklamak için ailesinin yanına döner. Mehmet, Melike’yi durdurmayı başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Kazibe sabah kalktığında Melike’yi evde bulamaz. Ayrıca Mehmet’e de ulaşılamamaktadır. Bunun üzerine Cennet ve Tahsin bizim çılgın ikiliyi bulmak için yollara düşerler. Yol boyunca Cennet’in yaptıkları tabii ki Tahsin’i kanser etmeye yetecek türdendir. Ancak günün sonunda Tahsin’in takındığı bir tavır da Cennet’i inanılmaz etkileyecektir!

Mehmet ve Melike ise kendilerine izin vermişlerdir. İçinde yalan olmayan, dertsiz tasasız yaşayacakları ve sadece ikisinin olacağı tek bir gün için, daha fazlası değil! Rüya gibi geçirdikleri romantizm dolu günün sonunda, Melike’nin ilk kez kendine hakim olamaması ve Mehmet’e meyletmesi ise Mehmet’in de bir an için kendini engelleyememesine sebep olacaktır. Peki, bu durum bu iki aşığı mutlu bir sona mı götürecektir?

ŞAHANE DAMAT YAYINLANAN SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

ŞAHANE DAMAT HİKAYE VE KÜNYE

Yapım: Sinegraf

Yapımcı: Osman Sınav

Yönetmen: Raşit Çelikezer

Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz - Nehir Erdem

Haberin Devamı

Oyuncular

Melike
Burcu Özberk
Mehmet
Ali Ersan Duru
Peri - Diva
Nükhet Duru
Hayati
Erhan Yazıcıoğlu
Tahsin - Aşk Doktoru
Mesut Yılmaz
Cennet
Hande Kaptan
Engin
Anıl İlter
İlknur
Leyla Göksun
Remzi Dede
Köksal Engür
Kibar
Selen Uçer
Tufan
Mert Carim
Kazibe
Binnur Şerbetçioğlu