Gazete Vatan Logo
Magazin Şahane Damat 2. bölüm fragmanları yayınlandı!

Şahane Damat 2. bölüm fragmanları yayınlandı!

Star Tv ekranında yayınlanmaya başlayan Şahane Damat 2. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Şahane Damat 2. bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar izleyenleri ekrana kilitleyecek. Şahane Damat 2. bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Şahane Damat 2. bölüm fragmanları yayınlandı!

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor.

Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Melike, gurbetçi ailesini İstanbul'da bir başına namusuyla yaşayabileceğine ikna etmek için, bazı küçük(!) yalanlar söyleyen bir kızdır. Almanya'daki ailesi, an itibarıyla Melike'nin ödüllü bir gazeteci olduğuna, müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır.

ŞAHANE DAMAT 2. BÖLÜM ÖZETİ

“Kemerleri bağlayın”

Mehmet, Melike'nin şantajına razı olmak zorunda kalır. Melike Diva'yı ve amcasını kimseye söylemeyecek, Mehmet de Melike'nin ailesinin önünde damat gibi davranacaktır. Ancak bir yandan Tahsin'in evine yerleşen Sağlam ailesi, bir yandan Mehmet'in evinde tutulan Diva, bizim sahte nişanlıları çok zorlamaktadır.

Haberin Devamı

Damadına bayılan Kazibe Hanım her dakika Mehmet'i bunaltırken, Diva da sürekli evden kaçmaya çalışmaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi Hayati'nin karısı Suna da özel dedektif tutunca işler iyice karışır.

Tam da bütün Türkiye'nin Diva'yı ve gizemli sevgilisini öğreneceği bir anda, Melike dahice bir hamleyle sorunu çözer ve Mehmet Melike'nin zekasına hayran kalır. İlk defa bu kızın nasıl biri olduğunu anlamaya başlamıştır.