Gazete Vatan Logo
Magazin Şahan Gökbakar’dan Kartal bebek için 20 bin liralık bağış

Şahan Gökbakar’dan Kartal bebek için 20 bin liralık bağış

Ünlü isimler ‘Kartal Bebek’in Kalp Atışı Olun’ kampanyasına destek verdi. Şahan Gökbakar kalp nakli olması gereken bebek için 20 bin lira bağışladı. Gökkabar, bağışın dekontunu da paylaştı.

Şahan Gökbakar’dan Kartal bebek için 20 bin liralık bağış

20 günlükken kalbine giren mikrop sonrası kalp yetmezliği yaşamaya başlayan ve şu an 10 aylık olan Kartal bebek, hayata tutunmaya çalışıyor. Şu an Almanya'da yoğun bakımda tedavi altında olan Kartal bebeğin yaşayabilmesi için acilen kalp nakli olması gerekiyor. Valilikten alınan iznin ardından ailenin yaptığı 'Sigortamız yok ve Almanya vatandaşı olmadığımız için Kartal'ın kalp nakli sırasına girip ameliyat olması için 1.099.000 Euro'ya ihtiyacımız var' paylaşımına ünlülerden de destek yağdı. Yaptığı 20 bin liralık bağış dekontunu Instagram'da paylaşan Şahan Gökbakar, 'Allah şifa versin. Repost etmekle kalmayın ünlüler, atın eli cebe. İkinci fotoya dekontu da ekleyiverin postunuza bir zahmet de örnek olsun. Kartal'ın ailesine sabır diliyorum.

Biz Şahan-Selin

Gökbakar olarak EFT'mizi yaptık. Bizim de çorbada tuzumuz bulunsun' dedi. Aralarında Sibel Can, Ebru Gündeş, Burcu Kara, Ebru Şallı, Çağla Şıkel, Merve Özbey, Hande Yener ve Ece Erken'in de bulunduğu ünlüler de paylaşım yaparak herkesi destek olmaya çağırdı. Burcu Kara destek çağrısında şöyle yazdı: 'Çaresizlik çok zor. Hele ki ucu paraya dayanıyorsa, hele ki evladınızla ilgiliyse.

Haberin Devamı

El ele verirsek, herkese duyurursak, toplanamayacak bir para değil. Minik Kartal'ı hastaneden çıkarıp evine, yatağına geri getirebiliriz.' Çağla Şıkel ise '10 lira dahi olsa duyarsız kalmayın ve her gün paylaşıp onların sesi olmaya devam' diye yazdı. Ünlülerin de verdiği destekle Kartal bebek için gerekli olan para 19 saatte toplandı.