Gazete Vatan Logo
Magazin Şahan’dan sert çıkış!

Şahan’dan sert çıkış!

Şahan Gökbakar, Galatasaray’da forma giyen Gomis’e ‘maymun’ diyen Hakan Hepcan’ı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttu

Şahan’dan sert çıkış!

İnternet fenomeni Hakan Hepcan, önceki gün Twitter’dan “Bizim takım oturana kadar lig biter. Galatarasay’da bir tane maymun var, topa düşmanı gibi vurup yere falan atıyo kendini. İşimiz çok zor” yorumunu yapmıştı. Hepcan’ın yaptığı bu benzetme Şahan Gökbakar’ı bir hayli kızdırdı.

İnternet fenomanini ırkçılık yapmakla suçlayan Gökbakar, Instagram hesabında şu sözlere yer verdi:

“Bu çocuk efendi ve kendi halinde yetenekli de bir çocuk ama malesef çirkin bir söylem dökülmüş parmaklarından. Ardından herkes yüklenince, ‘yanlış anlaşıldım’ demiş. Alenen Gomis’e maymun demişsin zibidi. Yanlış anlaması mı var. Siyahi bir futbolcuya ırkçı bir hakaret etmişsin. Çık efendi gibi özürünü dile ‘çocukluk ettim, ırkçılıktan değil cahillikten oldu’ vs. gibi bir mazeret bildir bari. Bu arada bende ona zibidi dedim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim zabudo demek istemiştim...” Ünlü komedyenin bu paylaşımı sosyal medyada büyük destek gördü.

Hepcan ise gördüğü tepkilerden sonra attığı tweet’e silerek, “Üzgünüm ama o istediğiniz kişi değilim. Tanıyanlar bilir, ırkçılık falan alakam olmaz, tamamen yanlış anlaşılma. Bayılıyorsunuz linç etmeye” yazdı.

Haberin Devamı