Gazete Vatan Logo

Şahan Cem’e karşı

Sinemada birbirlerine rakip olan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, şimdi de banka reklamlarında karşı karşıya gelecek. İş Bankası’nın reklam yüzü olarak Cem Yılmaz’ı seçmesinden sonra Halkbank da Şahan Gökbakar ile anlaştı

Şahan Cem’e karşı

Sinema salonlarında filmleriyle birbirlerine rakip olan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, şimdi de banka reklamlarıyla rekabete farklı bir boyut kazandıracak. Cem Yılmaz’ı reklam yüzü olarak seçen İş Bankası’ndan sonra Halkbank da Şahan Gökbakar ile anlaştı.

Bu anlaşma Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ev sahipliğinde yarın yapılacak basın toplantısı ile duyurulacak. Bankadan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Halkbank, köklü geçmişinden aldığı gücü yenilikçi yaklaşımıyla birleştirerek yeni döneme güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Banka, yeni dönemi Şahan Gökbakar’lı reklam kampanyasıyla karşılıyor” denildi.

5 milyon $ iddiası

Cem Yılmaz, 2012 yılından bu yana İş Bankası’nın reklam yüzü... İş Bankası’nın reklamları için kamera karşısına geçen ünlü komedyenin bu transferden 5 milyon dolar aldığı iddia edildi. Yılmaz, İş Bankası’ndan önce Türk Telekom reklamlarında oynadı. Doritos, Telsim, Opet; Cem Yılmaz’ın rol aldığı diğer reklamlar... Şahan Gökbakar da kısa bir süre önce Türk Telekom bünyesine katılan TTNET ile Turkcell’in reklamlarında rol almıştı.

Haberin Devamı