Gazete Vatan Logo

Sahaların ikoncanları

Ligin başarılı futbolcularının futbolları kadar tarzları da oldukça dikkat çekiyor. Caner Erkin, Raul Meireles ve Ricardo Quaresma'nın giyim tarzlarını mercek altına aldık. İşte yeşil sahaların ikoncanları.

Sahaların ikoncanları

Yeşil sahalarda top koşturan birçok başarılı futbolcu maç dışında gündelik hayattaki giyim tarzlarıyla da adlarından sıkça söz ettiriyor. 2015-2016 sezonunda ligin yıldız isimleri arasında yer alan Fenerbahçeli Caner Erkin, Raul Meireles ve Beşiktaşlı Ricardo Quaresma futbol hayatları dışında adeta bir moda ikonu haline geldi. Ligde oynayan birçok futbolcu arasından tarzlarıyla sıyrılan Erkin, Meireles ve Quaresma'nın mercek altına aldığımız halleri oldukça dikkat çekici. Yıldızların giyim konusundaki ortak yönleri ise lüks marka tutkuları, yırtık dar paça kotları ve ayakkabıya olan düşkünleri...

BECKHAM TARZI

Caner Erkin

Modacı eşi Asena Erkin'in seçimleriyle tarzını konuşturan Fenerbahçe'nin milli sol beki Caner Erkin kıyafetlerinde ünlü markalar kadar, özel tasarım ayakkabı ve kıyafetler giymeyi de seviyor. Üzeri metal pullar ve Swarovski taşlarla süslenmiş özel yapım ayakkabılar ve sneakerleri tercih eden Erkin'in müdavimi olduğu diğer markalar ise Armani, Louis Vuitton, Christian Louboutin ve Dirk Bikkemberg.

Haberin Devamı

Caner stiletto pantolonu, kısa paçaları üzerine adeta tayt gibi yapışan ceketi ile daha çok İngiliz marjinal erkeklerinin seçimini uygulamış duruyor.

HİPPİ VE BERDUŞ

Raul Meireles

Fenerbahçeli Raul Meireles kendine has saç stili, dövmeleri ve uzun sakallarıyla farkını ortaya koyuyor. İngiliz basınında, tarzı hippi ve berduş olarak tanımlanan futbolcu, salaş tarzının yanında çoğu kez takım elbise giymeyi de tercih ediyor. Meireles takım elbiselerini renkli Oxford ayakkabılarla da tamamlayarak tarzını ortaya koyuyor. Spor ayakkabılarında neon renkleri ve deri taytları tercih ediyor. Stiletto pantolonlu takımlar da özel gecelerdeki favorisi.

Meireles; Tattooları, kısa paça pantolonları ve ilginç ayakkabılarıyla bize yine marjinal erkek tipini hatırlatıyor. Meireles'in özellikle şapkası, saç ve sakal biçimi son zamanların Ingiliz gençlerinin tipik bir örneği.

APAÇİ MODELİ

Ricardo Quaresma

İki yıl forma giydiği Beşiktaş’a geri dönen Portekizli futbolcu Quaresma, giyim tarzıyla dikkat çeken bir diğer futbolcu. Genelde renkli ve skinny jean giyen oyuncu tam bir Gucci hayranı. Çanta ve ayakkabıda ise vazgeçilmez markaları, Louis Vuitton, Christian Louboutin ve Prada. Quaresma geçen hafta Nişantaşı'nda Louis Vuitton'dan yaptığı alışveriş sonrası görüntülenmiş ve yine Nike Air Max ayakkabıları, skinny jean ve uzun tişörtüyle dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Quaresma'nın bu kombinasyonu gerçekten hiçbir şey ifade etmiyor. Kadın bacaklarını bütün ihtişamıyla saran kırmızı pantolonu, papyonlu jean gömleği ile tam bir apaçi!