Gazete Vatan Logo

Sağlıklı yaşlanmak sizin elinizde

Dünyaca ünlü ABD’li dermatolog ve beslenme uzmanı Dr. Nicholas Perricone’nin uluslararası eğitimcisi Emina Avdukiç cilt bakımı ve anti aging üzerine kadınlara yeni trendleri anlattı

Son dönemin favori içerikleri nelerdir ?

‘Kırışmış, sarkık bir cilt büyümenin kaçınılmaz sonuçlarından biri değildir. Bu bir hastalıktır ve siz bununla savaşabilirsiniz. ‘ felsefesi ile yola çıkan Dr. Perricone, son yıllarda tam da bu felsefeyi yansıtan ,yeni nesil bir içerik geliştirmiştir. ‘Plazma’ teknolojisi ile ürettiği serisi ile kadınların ‘yaşlanma’ endişelerine sağlıklı ve etkili bir önlem alır. Dr. Perricone’un Plazma teknolojisi ile ürettiği ürünler gün geçtikçe artmaktadır?

Yaşlanmaya sebep olan etkenler nelerdir?

Yaş, güneşin zararlı etkileri, hava kirliliği, olumsuz yaşam şartları ve stress cildin yaşlanmasına sebep olan başlıca faktörlerdir. Cildimizi günlük olumsuz etkenlerden korumamız gerekli.

Kadınların Dr. Perricone markasından beklentisi nedir ?

Her kadın görünümü konusunda mükemmeliyetçidir ve çok hızlı sonuca ulaşmak ister. Dr. Perricone’un tabiri ile amaçları daha yürümeye başlamadan marathon koşmaktır. Ancak bu çoğu ürün için pek mümkün olmaz. Önemli olan, sağlıklı bir şekilde yaşlanmanın gözle görünür etkileri ile savaşmaktır. Dr. Perricone günlük cilt bakım rutinine uygun bu ürünleri en etkili formüller ve içerikler ile oluşturmaktadır.

Haberin Devamı

Üç aşamalı güzellik anlayışıyla vermek istediğiniz mesaj nedir?

‘Dr. Perricone güzel ve sağlıklı yaşamayı üç aşamalı bir programla destekliyor. Normal bir beslenme programı, gıda takviyesi tabletleri ve cilt bakım ürünleri kullanılmasının güzel yaşlanmak için önemli olduğunun altını çiziyor.

Hyalo Plasma’dan bahseder misiniz ?

Yaşla birlikte cildimizde azalan Hyaluronik Asiti yerine koyan, dolgu uygulaması gibi sonuçlar veren bir ürün. Nemlendirici öncesinde kullanılıyor. Nemi cilde hapsediyor ve daha dolgun, porselen gibi görünüm veriyor.