Gazete Vatan Logo

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi 25-26 Ekim tarihlerinde çekilmişti. Sonuçların açıklandığı Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekiminden olumlu yanıt alanlar istihdam edilecek. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları nasıl sorgulanıyor?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekilişi 25-26 Ekim'de gerçekleşti. Açıklanan Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçlarını haberimizden sorgulayabilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alımı için kura işlemi 25-26 Ekim 2018 tarihlerinde noter huzurunda gerçekleştirildi. Katılımcılar, 25-26 Ekim 2018 tarihinde çekilmiş olan kura sonuçlarını https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebilirler.

SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

- Sürekli işçi kadrolarına başvuran adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir;

- Engelli, eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan adaylar hakkındaki ilgili mevzuat hükümleri ile 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak.

Haberin Devamı

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Kura usulüne tabi kadrolara başvurulan meslek için son başvuru tarihi itibariyle en az ilköğretim mezunu olmak.

- Kura usulüne tabi kadrolara başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden / programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika / belgelere son başvuru tarihi itibariyle sahip olmak. e) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.