Gazete Vatan Logo
Magazin Sağlığından eden filmlerin hasılatı 63 milyon TL

Sağlığından eden filmlerin hasılatı 63 milyon TL

Gupse Özay’a filmler için alıp verdiği kilolar sebebiyle hipotiroid, haşimato, karaciğer yağlanması ve hipoglisemi teşhisi konmuştu. Oyuncuyu sağlığından eden filmlerin toplam hasılatı 63 milyon TL

Sağlığından eden filmlerin hasılatı  63 milyon TL

Gupse Özay, ‘Deliha’ ile ‘Görümce’ filmlerinde rolü gereği hızlı kilo alıp vermekten dolayı rahatsızlanarak tedavi görmeye başlamıştı. TSH oranı 185 çıkan, karaciğer yağlanması ve hipoglisemi sorunu yaşayan Özay’ın uğruna kilo alıp verdiği filmlerin toplam izleyici sayısı 5 milyon 616 bin 339 kişi. Toplam hasılat ise 63 milyon 623 bin 492 TL. Oyuncu, üzücü haberi önceki gün sosyal medyadan yayınladığı şu mesaj ile duyurmuştu: “Biliyorsunuz ki Deliha’nın ilk filminde epey kilo almıştım. Ardından Görümce filmimde epey verdim. Sonra Deliha 2’de tekrar aldım. Ne yapsam veremiyorum. Aksine kilo almaya devam ediyorum. Marttan beri tedavi oluyorum. Suçluyum; bunu hakettim. Şimdi 17 kilo verdim. 5 kilo daha vericem ve bir daha asla kısa sürede kilo alıp vermeyeceğim.”

DOSTLARDAN DESTEK

Gupse Özay’ın hastalığını öğrenen Aylin Kontante, Seda Bakan gibi ünlü isimler destek mesajları yazdı. Özge Özpirinçci, “Troidliler dünyasına hoş geldin” dedi, oyuncuyu özelden arayarak kendisinin de yaşadığı hastalık hakkında bilgiler verdi.

Haberin Devamı