Gazete Vatan Logo

Safi Espadon Residence'ta Adalar Manzarası

Safi Espadon Residence’ın kaba inşaatı tamamlandı.

Katı yakıt ve denizcilik sektöründe lider konumda olan Safi Holding’in Kartal’daki projesi Safi Espadon Residence’ın kaba inşaatı tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta Kartal’da yükselen projenin kaba inşaatının tamamlanması nedeniyle bayrak çekme töreni gerçekleştirildi. Törende projenin planlanan şekilde ilerlemesi ile ilgili memnuniyetini dile getiren Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, projenin teslimi için inşaat ekibinin hız kesmeden çalışmalarına devam ettiğini de bildirdi.

Mimarisi ile dikkat çeken ve bölgede kendine önemli bir kimlik edinen Espadon’un numune daireleri proje ziyaretçileri tarafından oldukça ilgi görüyor. Projenin elektrik, mekanik ve cephe detayları da ekibin yoğun çalışması ile hızla ilerliyor. Tüm dairelerin güney ve deniz cepheli olduğu projede, katlar yükseldikçe manzara da tüm görkemiyle gözler önüne serilmekte.

İstanbul’un en hızlı gelişen ilçesi, kentsel dönüşümün odak noktası olan Kartal’da, E5 karayolunun üzerinde inşa edilen “Safi Espadon Residence”, 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşuyor. Dome Mimarlık tarafından tasarlanan, 101 metre yüksekliğindeki proje üç blok halinde tek parça olarak uzanıyor.

Haberin Devamı

Bina, konut ve ofis sakinlerine sosyal olanakları güçlü, kent yaşamındaki gereksinimlerin yüksek standartlarla karşılandığı, sağlam inşaat kalitesi ve özel mimarisi ile dikkat çeken bir yaşam merkezi sunuyor. 3 bodrum, zemin ve 19 kattan oluşan yapının Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve metroya olan yakınlığı hava ve kara ulaşımı açısından oldukça büyük konfor sağlıyor.

Projenin yeşil kat bahçeleri ve özel olarak tasarlanmış terası ile tüm cephelerinden Marmara Denizi veya adalar manzarasını izlemek mümkün.

Projede stüdyo, 1+1, 1,5+1 ve 2+1 olmak üzere farklı daire tipleri mevcut. Diğer projelerden farklı olarak stüdyo dairelerin oldukça geniş planlandığı yapıda daire büyüklükleri 59 ile 160 m² aralığında değişiyor.

Birleştirilebilen Daireler İle Espadon Farkı

Safi Espadon Residence’ın mimarisi dairelerin birleştirilebilmesi açısından son derece uygun olarak tasarlanmış. Proje sahipleri ihtiyaçlarına göre birden fazla daireyi birleştirip daha geniş bir yaşam alanına sahip olabilecekler.

Haberin Devamı

Kadıköy-Kartal metro hattının hemen önünde konumlanan “Safi Espadon Residence” ulaşım bakımından hem konut hem de ofis kullanımı için oldukça cazip bir lokasyona sahip. Proje aynı zamanda dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliye Sarayı’nın yakınında yer alıyor.

Modern ofis anlayışı ile tasarlanan projede birleştirilebilen alanlar ile iş ortamı için ihtiyaca uygun metrekare seçimi yapılabiliyor. Ana arter üzerinde bulunması nedeniyle çok uygun bir ulaşım hattına sahip olan proje iş yerleri için de tercih sebebi oluyor.

Safi Espadon İletişim Bilgileri:
Tel: 0 216 377 47 50