Gazete Vatan Logo

Saf Köy’e ilgi giderek artıyor

Mayıs ayında satışlarına başlayan www.safkoy.com, doğal ve organik ürünler alanında hızla ürün gamını genişleterek müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

‘Doğa Herkesin Hakkıdır’ sloganı ile kurulan Saf Köy sitesi doğal, organik ve ekolojik ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor.
Kurucu Ortak olan Selda Bağlan, Müşterilerin organik ve doğal ürün gamının genişliğinden çok memnun olduğunu, müşteriler tarafından önerilen ürünleri de dikkate alarak her geçen gün büyüdüklerini belirtti. 70.000 ziyaretçisi bulunan Saf Köy, 3.000’e yakın farklı ürünü ile kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunuyor. Kişisel bakımdan temizliğe, tekstilden gıdaya, anne-bebek ürünlerinden erkek kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün çeşitliliğine sahip www.safkoy.com ; çok yakında taze sebze ve meyve satışlarına da başlayacak.


Ay içerisinde değişkenlik gösteren haftanın ürünü, ayın ürünü, glutensiz ürün paketleri gibi hazırlanan paketler oldukça ekonomik ve kapsamlı içeriğe sahip.


Müşteri memnuniyetine verdikleri önemin altını çizen Bağlan; “Müşterilerimizin ilgisinden çok memnunuz, onların taleplerini çok önemsiyoruz. Özellikle Bebeklere özel ürünlerin doğallığından dolayı anneler ve glutensiz beslenmek zorunda olan Çölyak hastaları ve gluten intoleransı olan kişiler bu gruptaki ürünlerimize çok ilgi gösteriyorlar” dedi.
Glutensiz ürün gamında da geniş bir yelpazeye sahip olan Saf Köy, Fenilketonüri* (PKU) hastaları için de ürün satışına başladı.

Haberin Devamı


Doğal yaşamı kolaylaşlaştırmak için 2014 yılı içerisinde de ürün gamını daha da geliştirip kullanıcı ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmeyi hedefliyor. Mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir site.

Daha detaylı incelemek için tıklayın. (www.safkoy.com )


*Fenilketonüri : Yeni Doğan çocukların, proteinli gıdalarda bulunan fenilalanin isimli bir amino asiti metabolize edememeleri.