Gazete Vatan Logo

Sadri Alışık'ı Hakan Meriçliler sunacak

'Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri' adayları için heyecanlı bekleyişe sayılı günler kaldı.

Sadri Alışık'ı Hakan Meriçliler sunacak

2015-2016 sezonu ve 2016-2017 sezonunun Ocak ayına kadar olan oyunlarını da kapsayan 'Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri' adayları için heyecanlı bekleyişe sayılı günler kaldı.

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan 2015-2016 sezonu ve 2016-2017 sezonunun Ocak ayına kadar olan oyunlarını da kapsayan 'Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri' adayları için heyecanlı bekleyişe sayılı günler kaldı. 20 Şubat’ta sunuculuğunu Hakan Meriçliler’in yapacağı ödül töreni Yeni Mahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda saat 20.00 de gerçekleşecek.

Ankara’da sahnelenen ve Anadolu’dan Ankara’ya gelerek perde açan tiyatro topluluklarında emek veren sanatçıları yüreklendirmeyi amaçlayan ödüllerin Seçici Kurul Başkanlığını gülşen Karakadıoğlu (Öğretim Görevlisi, Eleştirmen & Yazar) yapıyor. Prof. Dr. Deniz Bozer (Öğretim üyesi & Eleştirmen), Prof. Dr. Filiz Elmas (Öğretim üyesi & Eleştirmen), Akif Yeşilkaya (Yönetmen & Öğretim Görevlisi), Mehmet Atay (Yönetmen & Oyuncu), Yener Aksu (Ankara Tiyatro Festivali Yönetmeni)Basri Albayrak (Oyuncu), Erdal Küçükkömürcü (Öğretim Üyesi & Oyuncu) ve İlker Çetin (Sanat Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı) seçici kurulun değerli isimleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Bu yıl ‘’ÇOLPAN İLHAN SANATA DEĞER KATAN KADINLAR ÖDÜLÜ’’ yıllardır rol seçmeyi düşünmeden görev aldığı oyunlarla, oyunculuğu ve oyunculuğa saygılı yaklaşımı yanında, tiyatronun demokratik yapılaşması yolundaki ciddi çabaları nedeniyle Gönül Orbey’e verilecek.