Derdini en iyi anlatan 3 öğrenciye tam burs

Haberin Devamı


İstanbul Şehir Üniversitesi’nin 3 yıldır verdiği ‘Çok İstiyorum Bursu’nu neden istediğini en iyi ifade eden ve bu üniversitenin bölümlerinden birine ÖSYM tarafından yerleştirilen üç öğrenci, puanı ne olursa olsun tam burs imkânına sahip olacak.

Bilim ve Sanat Vakfı tarafından kurulan İstanbul Şehir Üniversitesi’nin bu yıl 3. kez düzenlediği ‘Çok İstiyorum Bursu’na başvurular başladı. Bu bursu neden çok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Şehir Üniversitesi’nin burssuz veya kısmi burslu bölümlerinden birine ÖSYM tarafından yerleştirilen 3 öğrenci, puanı ne olursa olsun tam burs imkânına sahip olacak. Öğrenciler yazı, resim, fotoğraf veya video yoluyla 5 Temmuz’a kadar sosyal paylaşım sitesi facebooktaki www.facebook.com/istanbulsehiruniversitesi adresinden başvuru yapabilecek. İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ademoğlu, “Dünyayı değiştiren girişimci, sanatçı, düşünür, iş adamı ve liderlerin tümünün ortak özelliği kendini ifade yetenekleridir. Bu bursla bu tür gençleri keşfetmeyi hedefliyoruz” dedi.

‘Çok İstiyorum Bursu’ neleri kapsıyor?

- Öğrenim ücretinin tamamından muafiyet,

- 9 ay süreyle yemek bursu,

- Üniversite konuk evinde ücret

ödemeden kalma imkânı,

- Kitap-kırtasiye giderlerinde kullanılmak üzere dönem başına 500 TL

(yıllık 1000 TL),

- Bursun devamı, İstanbul Şehir Üniversitesi tam bursunun devamıyla aynı koşullardadır. Yani hazırlık sınıfında geçirilen

(1 +1 yıl) süreyle lisans programında geçirilen (4 + 3 yıl) süre boyunca devam edecektir.

DİĞER YENİ YAZILAR