Gazete Vatan Logo

Sadece 11 Seçkinden Biri Misiniz?

Çamlıca Masalı Konakları projesinde akıllı ev sistemiyle hayat kolaylaşıyor ve proje sadece 11 seçkin yatırımcıyı bekliyor.

Sadece 11 Seçkinden Biri Misiniz?

Her biri bağımsız, farklı ve özel sosyal donatılara sahip olan Çamlıca Masalı Konakları projesi, sadece 11 seçkin yatırımcının olacak. Projenin titiz işçiliği, ödeme kolaylıkları ve tüm detaylarını, editörümüz Bengü Öner, Satış Ofisi Sorumluları Deniz Sarıtepe ve Hasan Selimoğlu’ndan öğrendi. İşte; gerçek lüksü yaşayabileceğiniz proje hakkında tüm merak edilenler…

Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Bengü Öner: Çamlıca Masalı Konakları projesi ne kadar süredir satışta?
Çamlıca Masalı Konakları, Şubat ayında satışa çıktı. Yani proje 2 aydır aktif olarak satışta. Bununla birlikte yüzde bazında ifade etmek gerekirse projenin yüzde 10'luk diliminin satışı gerçekleşti diyebiliriz.



Bengü Öner: Projeden biraz bahseder misiniz?
Projemiz toplam 11 adet villadan oluşuyor. 9/2 şeklinde iki parsele dağılmış şekilde yükselen Çamlıca Masalı Konakları projemizde her villamız 850 metrekare civarındadır. Asansörlüdür, 5 katlıdır. Aynı zamanda akıllı ev sistemiyle donatılmıştır. Her villanın bağımsız sosyal olanakları vardır. 3 araçlık otoparkı ve yüzme havuzları vardır. Cep sineması, fitness, spa, Türk Hamamı gibi donatılar da her villa için ayrı ayrı mevcuttur. Aynı zamanda site konsepti de mevcut. Güvenliğe de önem vererek tek bir girişten, araçlar tünele girer ve her araç kendi villasının otoparkına girip oradan katlarına dağılır.

Bengü Öner: Sizce projenin metrekare fiyatları ve projenin içeriği arasında nasıl bir uyum var?
Projede metrekare fiyatları 6500 dolar civarında. Bölgeye ve işçiliğine göre fiyatlarımız oldukça uygun. Bölgedeki diğer villa projelerinde 6000-6500 Euro'dan başlıyor metrekare fiyatları. Üstelik Çamlıca Masalı Konakları'nda işçilik özenle seçildi. Ağır davet yemeklerine elverişli Vanucci mutfakları kullanılıyor. Yine her katta da mutfağımız bulunacak. Akıllı ev sisteminde de yine Siemens ya da Schneider teknolojisini kullanacağız. Her hizmetli için de ayrı mutfak ve banyosu olan odalarımız var. Çok geniş ve manzaralı terasımız var. Kademeli yapıdan dolayı hiçbir villa diğerinin manzarasını kapatmıyor.

Haberin Devamı



Bengü Öner: Çamlıca Masalı Konakları'nda ev sahibi olmak isteyen birisi ödemeyi nasıl yapacak?
Ödeme konusunda 2 Milyon dolara kadar kredi kullandırıyoruz. Bunun haricinde de ödeme konusunda çok seçenekli ve esnek bir yapımız var. Tekliflere açığız.

Bengü Öner: Çamlıca Masalı Konakları'nda nasıl bir konsept var? Villa lüksünden bahsediyorsunuz, villa sahibi olmak isteyen seçkin yatırımcıları bilgilendirmek için biraz detaylandırabilir miyiz?
Çamlıca'nın en güzel ve havadar yerindeyiz. Manzaramızın kapanma ihtimali yok. Villalarımızda kapsamlı asansörler var. Tamamen akıllı ev sistemiyle, dışarıdan cihazınızla, panjurlarınızı, su tesisatınızı, kapıyı, klimayı, ocağı, fırını, ısıtma, soğutma sistemlerini kontrol edebiliyorsunuz. Evinizi kilitleyip, alarm sistemini devreye alabiliyorsunuz. Ve çok daha fazlasını herhangi bir şehir ya da ülkeden kontrol edebiliyorsunuz.

Haberin Devamı



Bengü Öner: Satış sonrası destek konusunda Selimoğlu Group'un ayrıcalıklı uygulamaları neler?
Satış sonrası destek olarak, kullanılan tüm malzemeler 2 yıl garantilidir. Herhangi bir pürüzde kullandığımız markaların yetkilileri gelip, ücretsiz şekilde hizmet veriyorlar.

Bengü Öner: Cep sinemasından bahsettik. Alışılmadık bir kavram, biraz detaylandırır mısınız?
Her villanın kendine ait cep sineması var. Düzeneği kurulacak, arzu edilirse sinema yerine başka bir sistem de kurulabilir.

Haberin Devamı



Bengü Öner: Lüks olarak bunların haricinde sunduğunuz hizmetler neler?
Türk Hamamımız çok zengin. Çini işlemeli duvar, gerçek taşlar ve mermerler kullanılıyor. Doğal malzemeli buhar odamız var. Haricinde spa'da da yine gerçek spa taşı, ithal olarak getirdiğimiz malzemeler kullanılıyor. Fitness salonları da her villaya özel olarak tasarlanmış durumda.

Çamlıca Masalı Konakları'nın sosyal donatıları, fiyatları ve tüm detayları burada!

Bengü Öner: Yani projenin bir diğer özelliği de her donatının bağımsız olması?
Evet, aynı şekilde mutaassıp kesime de hitap edebiliyoruz bu şekilde. Hiçbir villanın sosyal aktivitesini bir diğeri görmüyor. Havuz konusunda da aynı şey geçerli… Her villanın sağ alt tarafına düşüyor havuzu. Peyzajıyla bir bütün olacak.

Bengü Öner: İşçilik olarak nasıl seçimlerde bulundunuz?
İşçilik olarak son trendler tercih edildi. Aynalı- sürgülü kapı ve dolaplar kullanıyor. Metrekareyi de büyük göstermesi açısından ayna sıkça tercih edildi. Döşemelerde de nefes alabilen doğal malzemeler kullanıldı. Yerden ısıtma sistemimiz var. Akıllı ev sistemimiz var.
Mutfaklarımız çok donanımlı, yine telefonumuzdan kontrol edebiliyoruz. Kalın cam ağırlıklı malzemeler tercih ettik.

Haberin Devamı



Bengü Öner: Çamlıca Masalı Konakları'nda villa sahibi olan biri hangi manzaraya hükmedecek?
Lokasyonumuz çok açık olduğundan, Marmara'yı bolca seyredebiliyoruz. Güneyi Kadıköy- Acıbadem, batısında Üsküdar, doğusunda Genç Ataşehir, kuzeyinde de Ümraniye ve Çamlıca Tepesi var.


Bengü Öner: Peki projeyi cazip kılan özellikler sizce neler?
Projenin en cazip yanı lokasyonu, kullanılan malzemeler, işçilik, 5 katlı villa olması ve bağımsız sosyal olanaklara sahip olması, seçkin kişilere hitap etmesi denebilir.

Bengü Öner: Proje ne zaman tamamlanacak?
Ağustos sonunda teslim edilecek.

Bengü Öner: Proje bittikten sonra fiyatlar ne oranda değişecek?
Proje tamamlandıktan sonra fiyatların %30 oranında artacağını öngörüyoruz.