Gazete Vatan Logo

Sabıka Kaydı Sorgulama Ve Mahkeme Yargıtay Dosya Sorgulama

Mahkeme Yargıtay dosya sorgulama işlemlerini internet üzerinden yapabilir ve mahkeme Yargıtay dosya sorgulama ile birlikte mahkeme durumunuzu görüntüleyebilirsiniz. Sabıka kaydı ve mahkeme dosya sorgulama detayları haberimizde.

Sabıka Kaydı Sorgulama Ve Mahkeme Yargıtay Dosya Sorgulama

Online olarak sunulan hizmetler vatandaşların bilgi almasını sağladığı gibi özeliklekurumlara giderek öğrenilen bilgilerin bu şekilde sunulması, kolaylık da sağlamaktadır. Bu bakımdan mahkeme dosya sorgulama gibi işlemleri sizler de yapabilir ve mahkeme durumunuzu takip edebilirsiniz. İlgili hizmet için devletin resmi internet sitelerini kullanmanız gerekirken, üyelik de gerekmektedir. Mahkeme dosya sorgulama işlemlerini yapabileceğiniz.

MAHKEME DOSYA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

YARGITAY DOSYA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SABIKA KAYDI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

UYAP ve e devlet kapısı portallarından üyelik girişi ile ilgili hizmete ulaşabilirsiniz bu nedenle vatandaşların mahkeme dosya sorgulama yapabilmesi için öncelikli olarak e devlet kapısı için üyelik oluşturması gerekmektedir. Üyelik oluşturduktan sonra istediğiniz zaman giriş yapabilir ve istediğiniz zaman mahkeme dosya sorgulama yapabilirsiniz. Mahkeme dosya sorgulama işlemlerinde ek bir bilgi girişi gerekmediği için herhangi bir dosya numarası ya da mahkeme durumunuz ait bilgi bilmenize gerek yoktur. Böylece kolay bir şekilde online olarakmahkeme dosya sorgulamabaşlığına tıklamanız yeterli olacak ve mahkeme durumunuz ekranda yer alacaktır.

Haberin Devamı

Mahkeme bilgileri içerisinde mahkemenin detayları yer almaktadır. Böylece herhangi bir soru işareti kalmadan mahkeme konusunda bilgi sağlayabilirsiniz. Mahkeme dışında, Yargıtay dosya sorgulama yaparak da aynı şekilde sorgulamadan bilgi alabilirsiniz. Yargıtay dosya sorgulama işlemlerinde mahkeme sorgulamadan farklı olarak vatandaşların ilgili dosya numaralarınıbilmesi gerekmektedir. Yargıtay dosya sorgulama ekranında bulunan sorgulama seçeneklerinden yapacağınız seçim ile birlikte ekranda Yargıtay dosya sorgulama yapabilirsiniz.

Böylece Yargıtay’da buluna dosyalarınız için de online destek alabilir ve kolay bir şekilde işlemlerinizi yürütebilirsiniz. Tüm vatandaşların yararlanabileceği bu adil sorgulama işlemlerinde yapılmasıgereken ilgili sorgulama ekranlarına erişim sağlanmasıdır. Sınırsız şekilde yararlanabileceğiniz hizmetlerden alacağınız bilgiler de güvenlidir ve resmi kurumlar tarafından sağlanmaktadır. Bu nedenle gerek mahkeme sonuçları gerekse mahkeme ile ilgili diğer detaylar resmi bilgiler ile uyuşmaktadır.

Haberin Devamı