Gazete Vatan Logo

Sabahat Akkiraz'ın yeni klibi yayında!

Sabahat Akkiraz, ikinci video klibini sevenleriyle buluşturuyor.

Sabahat Akkiraz'ın yeni klibi yayında!

Başarılarla dolu müzik kariyerinin 47'inci yılını Sony Music Türkiye imzası taşıyan, ‘Sabahat Akkiraz & Dostları 47’ albümüyle taçlandıran Sabahat Akkiraz, ikinci video klibini sevenleriyle buluşturuyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında müzikseverlerle buluşan ‘Sabahat Akkiraz & Dostları 47’ albümünün çıkış video klibi, Hüsnü Şenlendirici’nin klarnetiyle eşlik ettiği ‘Ah aşk’ klibine çekildi. Albüm çıkış tarihinden bugüne dek onlarca konser veren, dinleyicilerden ve müzik yazarlarından tam not alan Akkiraz, ‘Böyle Olur Mu’ klibiyle dinleyecilere hem işitsel hem de görsel ziyafet yaşatacak.

Sabahat Akkiraz’ın Hasret Gültekin’e armağan ettiği, sözü Adnan Varveren’e, düzenlemesi ise Övünç Dan ve Suat Yılmaz imzası taşıyan, Aylin Aslım ile seslendirdiği ‘Böyle Olur Mu’ parçasının video klibi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde, yönetmen Dağhan İş tarafından bir günde çekildi.

'Sabahat Akkiraz & Aylin Aslım - Böyle Olur Mu' klibi, bugün Sabahat Akkiraz Youtube VEVO kanalında ve müzik kanallarında müzikseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı