Gazete Vatan Logo
Magazin Sabah spor, akşam sahne!

Sabah spor, akşam sahne!

Şarkıcı İzzet Yıldızhan, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Erken saatlerde otele giriş yapan Yıldızhan, kaldığı suit odanın balkonunda spor yaparken objektiflere yansıdı.

Sabah spor, akşam sahne!

Spor sonrası yürüyüşe çıkan İzzet Yıldızhan, gazetecilerle karşılaşınca muhabirlerin bayramını kutlamayı ihmal etmedi. Spor tarzıyla dikkat çeken şarkıcıya, balkonunda görüntülendiği söylenince, önce şaşırıp sonrasında,”Beni mi çektiniz? Sağlıklı yaşam için spor yapmak lazım. Bugün çok güzel bir hava vardı, aksatmayayım dedim. Buradan sizin aracılığınızla herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

Yakın arkadaşı Alişan’ın bayramda sosyal medya üzerinden yeğenlerine dağıttığı harçlıkları diline dolayan Yıldızhan, "Alişan’ın videosunu konuşuyordum telefonum çaldı, arayan Alişan’dı. 'Bu piyasayı yükselttin. Ben ne yapacağım, şu an içeride 80 kişi var' dedim” ifadelerini kullandı.

Fedon’un, ”Eski eşimi dövüyordum, şimdi pişmanım. Bazı kadınların kellesinin uçurulmasını hak ediyor” sözlerine karşı çıkan şarkıcı, ”Şaka mı yapıyorsunuz? Çok büyük bir talihsizlik. Alkollü müydü acaba? Olur mu öyle şey. Ne demek o öyle. Bir sanatçının şiddet içerikli bir konuşma yapması büyük talihsizlik” şeklinde konuştu. "Kadına şiddete şiddetliyim" diyen şarkıcı, ”Kadına, çocuğa şiddet uygulayanı görürsem bu şiddetse aynısını uygularım” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Bodrum’da görevi başında tekne kazası yapan gazetecilerin durumlarını sormayı ihmal etmeyen Yıldızdan, "Normal gelmedi bu kaza bana. İnşallah normal çıkar. Büyük geçmiş olsun diliyorum arkadaşlarımıza. Kaptan inşallah iyi olur. Bana düşen bir görev olursa seve seve yaparım” sözleriyle, muhabirlerin yanında olduğunu belirtti.