Gazete Vatan Logo

Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı!

Fox TV'de yayınlanan Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı. Rüzgarın Kalbi dizisinin final bölümünde neler yaşandı? Detaylar Rüzgarın Kalbi haberimizin devamında...

Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı!

Fox TV'de yayınlanan Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle Pazartesi günü ekranlara veda etti. Rüzgarın Kalbi dizisinin final bölümünde neler yaşandığı merak konusu oldu. İşte Rüzgarın Kalbi'nin son bölümünde yaşananlar...

Rüzgarın Kalbi, FOX TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Erol Demir'in üstlendiği senaryosunu Fikret Bekler, Aysen Teker, Elif Özsut, Kerim Ceylan'ın yazdığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'ın yaptığı, başrollerini Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal'ın paylaştıkları televizyon dizisidir.

‘Rüzgarın Kalbi” final bölümü ile Pazartesi saat 20.00'de FOX'taydı.

RÜZGARIN KALBİ FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RÜZGARIN KALBİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Rüzgar ve Zeynep birlikte hareket ederek İtalyan iş adamları ile iyi bir anlaşma yapmışlardır. Rüzgar artık Meltem’i ve onun acısını hatırlatacak anılardan kurtulmaya kendini tamamen Zeynep’e adamaya karar vermiştir. Meltem’den kalan eşyalardan kurtulmaya karar verir fakat hiç istemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Diğer yandan Kutay da kendisini yakalamaya adım adım yaklaşan Rüzgar’ı engellemeye çalışır ancak Rüzgar bulduğu bir ipucunu değerlendirerek Kutay’ı bir tuzağın içine çekmeye çalışıp, işlenen suçlarla ilişkisini ispatlamaya çalışacaktır. Geçirdiği kaza sonrası hızla iyileşen Muammer Jale’nin kendisiyle ilgilenmesinden hoşnuttur. Kemal Ayla’nın kalbini yeniden kazanmak için çabalamayı sürdürmektedir.

Haberin Devamı

RÜZGARIN KALBİ DİZİSİ HAKKINDA

Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…

Filmevi Yapım şirketi tarafından yapımcılığını Erol Demir’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu “Rüzgarın Kalbi” dizisi genç kadrosu ve aşkı yaşayan herkesin içini titretecek özgün hikayesi ile çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Hikayenin senaryosu ile dalgalar taze bir rüzgarla kıyılara vurup, aşka yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…”

FOX’un iddialı projelerinden biri olan dizinin çekimlerinin bir bölümü Bosna Hersek’te gerçekleştirildi.Dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizide, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Şirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Özlem Mahmutoğlu, Zeynep Elçin, Erdi Bolat, Doğu Alpan, Mert Asker gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

Haberin Devamı

YÖNETMEN: Filiz Gülmez Pakman
SENARİST: Fikret Bekler, Aysen Teker, Elif Özsut, Kerim Ceylan
YAPIMCI: Erol Demir
GENEL KOORDİNATÖR: Dilek Yorulmaz
YAPIM: Filmevi Yapım
MÜZİK: Uğur Akyürek, Ufuk Türk, Çağlar Haznedaroğlu