Gazete Vatan Logo
Magazin Rüzgar gibi geçti

Rüzgar gibi geçti

Her yıl moda dünyası tarafından merakla beklenen Mercedes-Benz Fashion Week, İstanbul’da başladı. Tülin Şahin, Cihan Nacar’ın açılış defilesinde herkesi büyüledi

Rüzgar gibi geçti

Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’un açılışı önceki gün Cihan Nacar’ın defilesiyle yapıldı. Beş gün sürecek etkinliğin ilk defilesinde Tülin Şahin baş manken olarak podyumda yürüdü. Nacar, ‘Manifesto’ adlı koleksiyonunu hazırlarken 7/24 yaşayan şehirlerin kozmopolit ve hareketli kültüründen ilham aldığını söyledi. Podyumda sıcak rüzgar estiren Şahin’le yürüyen yerli ve yabancı modeller, yazın plaj modasını modeseverlerin beğenisine sundu. Yüksek çizmeleri ve houte couture işlemeli mayosuyla bakışları üzerine taplayan Şahin, davetlilerden alkış aldı. Defileyi izleyenler arasında Merve Özbey, Seçkin Piriler, Burcu Güneş ve Ayla Çelik gibi ünlü isimler de vardı.

‘Cesur kadınların hikayesi’

Tasarımcı Cihan Nacar koleksiyonla ilgili, “Koleksiyonda plajda göreceğiniz mayo ve bikinilerden çok, özel bir gecede göz alıcı bir kadını saracak tasarımlara şahitlik ediyoruz. Kalıplara girmeyen, cesur ve özgür kadınların hikayesini anlatan bir koleksiyon. Dünyada bir mayo bikini markası daha önce bunu yapmamış, dolayısıyla bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı