Gazete Vatan Logo

Rüya tabirleri uygulaması sayesinde rüya anlamlarını öğrenebilirsiniz!

Rüya tabirleri kişilerin uyku halinde görmüş oldukları olayların anlamlandırılmasına verilen addır. Rüya tabirleri sayesinde bilinç altımıza canlanan olay örgüleri bir anlama kavuşmaktadır. Sizin de aklınıza takılan bir rüyanız var ise rüya tabirleri sayesinde ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz.

Rüya tabirleri uygulaması sayesinde rüya anlamlarını öğrenebilirsiniz!

Her gece başımızı yastığa koyduğumuzda sınırı olmayan bir olay örgüsü zihnimizde canlanır bu duruma rüya adı verilmektedir. Biz insanlar ise görmüş olduğumuz rüyalar çeşitli anlamlara yorarız. Bu durumun karşılığı da rüya tabirleri olarak bilinmektedir. Rüya tabirleri biz insanların bilinç altında canlanan olayların herhangi bir anlama yorulması ile meydana gelmektedir. Görüle rüyalar ile ilgili binlerce kitap dergi yayımlanmış durumdadır. Bunun sebebi ise uyku halinde görülen rüyaların biz insanların etkisi altında kaldığımızın kanıtıdır. Çünkü uyandığımız anda ilk yaptığımız şeylerden biri görmüş olduğumuz rüya hakkında bilgi sahibi olmak, rüyanın ne anlama geldiğini öğrenmek olacaktır.

RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Ancak şöyle bir durum var ki görmüş olduğumuz rüyaların bir sınırı yoktur. Yani rüyamızda uçuk kaçık saçma olaylarda görebiliriz. Buradan çıkaracak olduğumuz sonuç ise rüyalara körü körüne inanmamak olacaktır. Çünkü rüyalarda sınır olmadığı için çıkan anlamında gerçek olacak diye bir sonucu yoktur. Rüya tabirlerine bir hobi olarak bakmak daha mantıklı olarak kabul edilmektedir. İlginçtir ki rüyalar üzerine araştırma e deney yapan bilim insanları en uzun rüyanın 24 saniye olduğunu açıklamışlardır. Bu durum uyku halinde olan bir denek üzerinde kanıtlanmıştır. Denek uyku halindeyken 24 saniye boyunca göz kapaklarını hareket ettirmiştir. Bu durum da denek olan kişinin rüya gördüğü anlamına gelmektedir. En uzun rüya 24 saniye olmasına rağmen bu rüyalar bizlere uçsuz bucaksız günlerce sürüyormuş gibi gelmektedir. Bunun sebebi ise rüyanın gerçekçiliği ile kanıtlanmaktadır. Rüyalar bilinç altımızda öyle yer edinmiştir ki bizi olayın için sürükler. Uykudan uyandığımızda ilk olarak yaptığımız işlem rüya tabirleri içeriği olan bir kitap yada dergi üzerinden rüyamız hakkında bilgi sahibi olacaktır. Mesela rüyada kan görüldüğü zaman o rüyanın bozulduğu anlamına gelmektedir. Yani iyi yada kötü ise rüya kan sayesinde hiç bir işleve sahip olmayacaktır. Halk arasında söylenen bir başka terim ise rüyaların tersine çıkacağıdır. Rüya Tabirleri kitap ve dergilerden okunabileceği gibi online sistemler üzerinden de işlev vermektedir. İnternet tarayıcınıza rüya tabirleri yazmanız halinde bu iş ile uğraşan bir çok insanın rüyalar hakkında gerçekleştirmiş olduğu tasvirler ile karşılaşırsınız. Yada internet arama motorunuza rüyanızda geçen bir nesneyi, objeyi yada olayı yazmanız halinde ise direkt görmüş olduğunuz rüyanın tabirlerine ulaşabilirsiniz. İnternet ortamı üzerinden rüya tabiri araştırmasının en büyük artısı ise farklı kişiler tarafından görmüş olduğunuz rüyanın tabirlerine ulaşabilirsiniz. Bu da daha fazla sonuç daha fazla anlam olarak karşılık görmektedir. Az öncede bahsettiğimiz üzere rüyaların bir sınırı yoktur bu sebeple görmüş olduğunuz rüyaya körü körüne inanmanızın bir manası yoktur.

Haberin Devamı