Gazete Vatan Logo

Rus turist yedi metreden beton zemine düştü

Antalya'nın Kemer ilçesine tatile gelen Rus kadın, arkadaşlarıyla gezerken aniden koşmaya başlayınca bir işhanının arka bahçesindeki beton zemine düştü.

Yeni Mahalle'de bir otelde kalan Svetlana Titova (36), arkadaşı Anna Kolts ile aynı otelde kaldığı belirtilen Emir Bayram birlikte Cumhuriyet meydanındaki saat kulesi yanında oturup bir süre sohbet etti. Turistler 01.30 sıralarında birbirlerinin fotoğrafını çektiler ve Dörtyol Bulvarı üzerindeki mağazaların önünde yürümeye başladılar. Alpasar İşhanı'na geldiklerinde, üzerinde ay yıldızlı Türkiye yazan tişört bulunan Svetlana Titova birden koşmaya başladı ve büro katlarına giden girişe yöneldi. Talihsiz kadın, karanlıktan dolayı arka bahçenin 7 metre derinlikte olduğunu farkedemeyip beton zemine düştü

Olay sırasında nöbetçi olan Batu Eczanesi personeli ve dükkanlarına mal yerleştirmek için kalan bazı esnafın haber verdiği 112 Acil servis ambulansı, ağır yaralı kadını Kemer Özel Yaşam Hastanesi'ne götürdü. Alkollü olduğu belirlenen Titova, buradaki ilk müdahalenin ardından Antalya Özel Yaşam Hastanesi'ne sevk edildi.

Svetlana Titova'nın, işhanının arka bahçesindeki beton zemine düşerken yarı açık bir tenteye takıldığı, böylece yavaşladığı ancak hayati tehlikesinin mevcut olduğu, bu yüzden gözlem altında tutulduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı