Vurma beyim vurma!

Alem buysa kral odur, bu âlemin kabul edilemez her hatası şıpın işi sineye çekilen kralı İbrahim nâm Tatlıses beyefendi, yeni bir şarkı patlatmışlar Asena için:

Haberin Devamı

Alem buysa kral odur, bu âlemin kabul edilemez her hatası şıpın işi sineye çekilen kralı İbrahim nâm Tatlıses beyefendi, yeni bir şarkı patlatmışlar Asena için:

"Kız ben seni vurmaz mıyım Saçlarından asmaz mıyım Senin gibi bir zalimi Tarihlere yazmaz mıyım" buyurmuşlar..

Hoop, çektiniz mi sineciğinize? Çektiniz. Geçmiş olsun..

Bir sonraki karede Asena'yı yine tekerlekli sandalyede görebiliriz. Malûm, "Tatlıses kadınları" sıraya girerken dekor malzemesi olarak genelde bu sandalye türü kullanılıyor.

Önde o, arkada tekerlekli sandalyeleriyle geçen kadınlar.

Bir bağlantı kuruyor filân değilim, tamamen ve de katiyen tesadüfü

Yine de naçizane bir teklifim olacak. İbrahim Bey ve kendisi gibi Türk türküzistanının pek takdire şayan maço derebeyleri artık bu vurmalı, kırmalı, saçlarından asmalı şarkılarına bir son versinler.

Maalesef örnek alınan şahıslar olarak bulunmaktalar müzik ve magazin âleminin zirvelerinde. "Kör ölür badem gözlü olur" ülkemizde (ki son zamanlarda örneklerini görmeye devam etmekteyiz) bu "kör kör parmağım gözüne", "kabadayılığın nâmı yürüsün" türü şarkılar da cahil cühela, her duyduğundan etkilenen bir kesimi etkilemektedir.

İnsanların kurşunlandığı gece kulübü sahneleri ve bilumum diğer sahneler, arkasından bir ünlü isim dolanınca ortalıkta, özendirici olmaktadır. Silâhını çeken karısını, kızını, oğlunu, anasını temizlemekte ve bu zavallı millet de Allah'ın günü gazetesinde, TVsinde bu haberlerle yoğrulmakta, üzüntülerden üzüntü beğenmektedir.

Asena'nın kendisi bile bıkıp usandı artık bu tehdit kokan konuşma ve şarkılardan... Açıkça şikâyette bulundu. Demek ki onu da sıktı artık.

Gerçekten de yeter artık.

Her ne kadar İbrahim Bey basının uyarılarına pek sinirleniyor, hepsine toptan hakaretler yağdırıyor ve bunları da sinelere sığdırıyor ise de yeter .

Biraz daha güzel mesajlar veren türküler yazmayı deneseler karizmaları mı çizilir?

Bu konser de kaçmaz!
Tam Kenan Doğulu'nun 24 Ağustos'ta Rumeli Hisarı'ndaki konseri için bilet aratırken farkettim hatayı.. Ne desem, ne yapsam bilmem ki?

Hıncal Uluç gibi "Bre aman! Böyle hata olur mu" mu desem, "Kızım bu ne dalgınlık" mı desem kendime bilmiyorum. Yazarken öyle kaptırıyorum ki, sizinle konuşuyormuş gibi akıp giderken dalgaya düşüyorum bazen. Tabii bazen de bilgim dışında dizgide yapılan harf hatalan oluyor; örneğin "işten bile değil" derken "içten bile değil" yazılıveriyor. Onların süratten kaynaklanan ve gözden kaçan hatalar olduğunu fark ediyorsunuzdur zaten ama "Bre aman" dediğim öyle değil.

Kenan Doğulu'nun babası, değerli müzik adamı Yurdaer Doğulu'nun adını da Kenan olarak yazmışım. Allah rahmet eylesin, Kenan Doğulu'ya da uzun ömürler versin inşallah, ne diyeyim. Düzeltiyorum efendim.

Ve şimdi de öğrenmiş bulunuyorum ki konsere hiç bilet kalmamış. Sadece ayakta yer var. Olacağı buydu, kaçmaz tabii. Ben kaçıracağım da erken davrananlar kaçırmayacak.

Hepsine iyi eğlenceler diliyorum. Hem kusursuz bir müzik ziyafetine ortak olup hem de çok eğleneceklerine hiç şüphe yok!

DİĞER YENİ YAZILAR