Gazete Vatan Logo

Ronaldo’ya bir tecavüz suçlaması daha!

Kathryn Mayorga adlı 34 yaşında bir kadın dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo’nun Las Vegas’taki bir otelde kendisine tecavüz ettiğini öne sürmüştü.

Ronaldo’ya bir tecavüz suçlaması daha!

Kathryn Mayorga adlı 34 yaşında bir kadın dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo’nun Las Vegas’taki bir otelde kendisine tecavüz ettiğini öne sürmüştü. Ayrıca sessiz kalması için kendisine 375 bin dolar ödeme yaptığını söylemişti. Mayorga’nın avukatı Leslie Stovall, bir kadının daha ünlü futbolcuyu tecavüzle suçladığını açıkladı. Avukat Stovall, ikinci kadının kimliğini açıklamadı ve “Benzer bir deneyim yaşadığını söyleyen bir başka kadın beni aradı” dedi. İkinci suçlamanın yanı sıra Ronado’ya yönelik 2005 tarihli bir tecavüz suçlaması daha vardı.

Londra’daki bir otelde gerçekleştiği iddia edilen olay nedeniyle Ronaldo gözaltına alınıp sorgulanmış ancak delil yetersizliği nedeniyle Scotland Yard soruşturmayı sonlandırmıştı. Ronaldo’nun Las Vegas polisi ile soruşturmada işbirliği yaptığı ayrıca son aylarda polis tarafından iki kez ifadesinin alındığı da açıklandı.