Gazete Vatan Logo

Ronaldo ile ‘Sen yeter ki hayal et’ mesajı verecek

Türk Telekom, ‘Sen yeter ki hayal et’ sloganıyla Türkiye’den çıkan başarı hikayelerini insanlarla buluşturacak. İlk öykü Mersin’de köyde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran Ümmiye Koçak oldu. Koçak ve Ronaldo aynı reklamda oynadı

Ronaldo ile ‘Sen yeter ki hayal et’ mesajı verecek

Türk Telekom, yeni iletişim stratejisi kapsamında yıl boyunca yapacağı iletişimle sunduğu teknolojinin insan hayatındaki dönüştürücü gücünü anlatacak. Türk Telekom ayrıca, yenilediği iletişim stratejisi kapsamında tüketicilere artık ‘Sen yeter ki hayal et’ sloganıyla seslenecek. Türk Telekom, yeni sloganıyla insanlara hayallerini gerçekleştirmeleri için ihtiyacı olan teknolojiyi sunduğunun, onlara ise sadece ‘hayal etmenin’ kaldığının altını çiziyor. Türk Telekom, yeni stratejisi kapsamında ‘Sen Yeter Ki Hayal Et’ sloganıyla yıl boyunca Türk toprağından çıkmış gerçek başarı hikayelerini insanlarla buluşturacak. Bu gerçek kahramanların ilki ise Mersin’in Arslanköy adlı köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran Ümmiye Koçak oldu.

Hem yönetti hem oynadı

Daha önce yazdığı ve yönettiği “Yün Bebek” filmiyle New York Avrasya Film Festivali’nde büyük ödüle layık görülmüş olan Ümmiye Koçak, dünyanın en başarılı futbolcularından Cristiano Ronaldo’nun yer aldığı, Türk Telekom’un yeni reklam filminde hem oynadı hem de filmin yönetmenliğini üstlendi. Reklam filminde Ronaldo da yaşadığı zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor. Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, “Yıl boyunca insanlara teknoloji senin başarmak istediğin her neyse ona ulaşman için çok önemli bir araç ve biz de yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz vasıtasıyla senin içindeki potansiyele ulaşmana ve hatta bu potansiyeli aşmana olanak sunuyoruz. ‘Siz yeter ki hayal edin, bu hayalinizi gerçekleştirmek için Türk Telekom her zaman yanınızda’ diyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Marka değeri yüzde 11 arttı

2016’NIN Türk Telekom açısından başarılı geçtiğini ve büyük bir marka entegrasyonu gerçekleştirdiklerini dile getiren Hakan Dursun, şöyle konuştu: “Geçen mobil abone kazandı. Yaptığımız yatırımlar meyvesini vermiş oldu. Marka değerimiz yüzde de 11 arttı. Böylelikle 9 yıl üst üste marka değerimiz artmış oldu. Türk Telekom hali hazırda insanların teknolojiyle hayallerine ulaşabilmeleri için projeler yürütmeye devam ediyor.”

Haberin Devamı