Gazete Vatan Logo
Magazin Kendini rolüne kaptırdı, ameliyata girdi!

Kendini rolüne kaptırdı, ameliyata girdi!

'Yalaza' dizisinde 'Doktor Uğur' karakteriyle beğeni toplayan Ünal Zorer, rolüne kendini fazla kaptırdı. Rolüne hazırlık sürecini anlatan Zorer, “Ameliyata bile girdim” dedi.

Kendini rolüne kaptırdı, ameliyata girdi!

Şarkıcılıktan oyunculuğa geçiş yapan Ünal Zorer, rolü için yaptığı hazırlıkla Hollywood yıldızlarını aratmadı. 'Yalaza' dizisinde 'Doktor Uğur' karakterine hayat veren genç oyuncu, rolünün hakkını verebilmek için dizi başlamadan önce vaktinin büyük bölümünü hastanede geçirdiğini açıkladı.

Doktor bir arkadaşını hastanede gözlemlediğini belirten Zorer, "İki kez ameliyata bile girdim. Tabii ki kimseyi rahatsız etmeden bir köşeden izledim. Ama içim çok kötü oldu” dedi.

"EVE TANSİYON ALETİ VE STETESKOP ALDIM"

Çekimlerin yaşandığı sağlık ocağında bazen komik olayların da yaşandığını ifade eden Ünal Zorer, "Set arasında Taraklı halkından gerçek hastalar sağlık ocağına geliyor. Beni beyaz önlüklü görünce şikâyetlerini söylüyorlar. Ben de doktorluğu o kadar benimsedim ki eve tansiyon aleti ve steteskop aldım. Eve gelenleri muayene ediyorum" şeklinde konuştu.

Osman Sınav’la çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiğini dile getiren Zorer, set ortamının çok keyifli olduğunu söyledi.