Gazete Vatan Logo

Rögar altında esrar alemi!

Şanlıurfa’da kablo hırsızlarını arayan polis, şüphe üzerine baktığı rögarın içerisinde 8 kişiyi fark etti

Çukurdan çıkarılan 8 kişi yan yana yere yatırılırken, yapılan incelemede rögarda esrar alemi yaptıkları belirlenen şüpheliler gözaltına alındı

Olay, gece geç saatlerde Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. 155 Polis İmdat hattını arayanlar, bölgedeki inşaatlardan bakır tel çalındığını söyledi. İhbar üzerine bölgeye yönelen polisler, eşkali verilen 2 hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilere yönelik çalışma yürüten polisler, bu sırada devriye aracını görünce elindeki bakır telleri bırakarak ağaçlık alana kaçan 2 kişiyi fark etti. Yol kenarına bırakılan bakır tellere el koyan polis, ağaçlık alana kaçan şüphelilerin yakalanması için telsiz anonsu ile destek istedi.

Küçücük delikten 8 kişi çıktı
Çağrı üzerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi, bölgeye gelerek el fenerleri ile ağaçlık alanda arama yapmaya başladı. Yapılan aramalar sırasında polisler, bölgede kullanılmayan bir rögardan ışık geldiğini fark etti. Buraya yönelen polisler, el fenerleri ile yaptığı kontrolde içeride 8 kişinin bulunduğunu gördü. Dışarı çıkmaları için uyarıda bulunulmasının ardından 8 kişi, bir kişinin zor sığabildiği rögar deliğinden dışarı çıktı.
Polis, tek tek dışarı çıkan şüphelileri yüz üstü yere yatırdı ve tek tek aramadan geçirdi. Rögara inen bir polis memuru ise yaptığı incelemede, şüphelilerin esrar alemi yaptığını belirledi ve bir miktar uyuşturucuya ulaştı. 8 şüpheli gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı