Gazete Vatan Logo

Ritim İstanbul'da Lüks ve Konfor Bir Arada

Dumankaya, Ritim İstanbul’un sahip olduğu panoramik manzarayı daha yakından görmek isteyen ziyaretçilerine, Dumankaya Vizyon’un 32. katında hazırladığı örnek dairenin kapılarını açtı.

Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki yeni projesi Dumankaya Ritim İstanbul’un sahip olduğu panoramik manzarayı daha yakından görmek isteyen ziyaretçilerine Dumankaya Vizyon’un 32. katında hazırladığı örnek dairenin kapılarını açıyor.

Dumankaya proje ve kampanyları hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Dumankaya İnşaat, İstanbul’un yükselen yıldızı Maltepe’de özgün mimari anlayışıyla hayata geçirdiği yeni projesi Ritim İstanbul’un sahip olduğu panoramik manzarayı daha yakından görmek isteyen ziyaretçilerine, Dumankaya Vizyon’un 32. katında hazırladığı örnek dairenin kapılarını açtı. İnşaat sektöründe İlk kez bir projenin 32. katında müşterilerin beğenisine sunulan örnek dairenin dekorasyonu ödüllü iç mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından yapıldı. Lüks markalı mobilyaların tercih edildiği dairede en dikkat çeken özellik kapanmaz adalar manzarası.

Dumankaya İnşaat projeleri, kampanyaları, sosyal olanakları hakkında tüm detaylar

İstanbul’un en güzel adalar manzarasına sahip projenin iç dekorasyonunda sadelik ve şıklık ön planda tutuldu. Yüksek tavanları büyük pencere ve cam yüzeyleri ile modern mimarinin tüm özelliklerini bünyesinde barındıran örnek dairede kullanılan tüm malzemeler lüksü ve konforu bir arada sunuyor.

İki etap halinde inşa edilecek olan Dumankaya Ritim İstanbul, Maltepe’nin en merkezi yerindeki konumu, kule ve katlı blokları, kültür merkezi, Athletic-o Sports Club spor merkezi, cadde mağazaları, auto showroom’u ve sosyal zenginlikleriyle dikkat çekiyor. Ritim İstanbul minimal estetiğin en yeni yorumunu sergileyen mimarisi yanında proje büyüklüğü ile de Maltepe’nin en görkemli projesi niteliğini taşıyor.

Projede, 36-37 m2 stüdyolar, 60-72m2 1+1, 73-77 m2 1,5 +1, 95-111m2 2+1 ve 156-162m2 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 176 daire, 35-116 m2 arasında değişen 31 adet mağaza, 42-121 m2 arasında değişen 33 adet ofisin bulunacağı projenin 1.fazında, toplam 19370 m2 satış alanı bulunuyor.

Ritim İstanbul Projesi, E-5 karayolu üzerinde deniz ve adalar manzarasına sahip ve Kartal Kentsel Dönüşüm alanına da komşu. Ulaşım merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çeken Ritim İstanbul Projesi; Kartal İDO İskelesi’ne 3 km. Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 km, Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre mesafede.

Ritim İstanbul’un örnek dairesinin 360° sanal tur uygulamasına internet üzerinden aşağıdaki linkten ulaşılabilir.
www.ritimistanbul.com/ritim_istanbul/ritim_istanbul.html

Haberin Devamı