Gazete Vatan Logo
Magazin Risk aldığım bir dönem

Risk aldığım bir dönem

Son zamanlarda yer aldığı projelerle herkesin dikkatini çeken Hazar Ergüçlü, bu ay All dergisinin kapak kızı oldu. Ahlat Ağacı filmi ve The Protector dizisinde yer alan Ergüçlü, kariyerindeki değişimleri anlattı

Risk aldığım bir dönem

Şu an hayatının hangi evresindesin?

En çok risk aldığım, risklerin korktuğum kadar korkunç şeyler olmadığını gördüğüm bir dönemdeyim. Bu durumdan çok mutluyum. Zaten risk yoksa değişim yoktur. Hayatta risk almaya başladığımız zamanların çok önemli birer eşik olduğunu düşünüyorum.

İnsanlarla ilişkilerinde kendine en çok verdiğin tavsiye nedir?

Her zaman düşündüğünü söyle. Bunu yapmaya önem veririm. Zor hayır diyen biriydim. Bunu kırdım.

İkili ilişkilerin, arkadaşlık ilişkilerinin uzun soluklu olmasının sırrı nedir?

Dürüst davranmak. Düşündüğümü söylerim. Gizlim saklım yoktur. Doğru mesafeyi korurum. Ve insanlara karşı saygılıyımdır. Bu en önemli şey. Herkes saygılı olduğunu düşünür ama ben gerçekten kimsenin alanına müdahale etmem, sınırlarını çizmem, kimseyi rahatsız etmemek için uğraşırım. Uzun arkadaşlıklar kurabilmemin temeli budur.

Filmi izlerken ağladım

“Ahlat Ağacı”nın sende bıraktığı hisler neler?

Çok severek çalıştım. Herbirimizin hayatlarından benzer şeyler var filmde. Çok severek izledim. Zaman zaman ağladım. Kahkaha attım, neşelendim, hüzünlendim, korktum, düşündüm. Filmi izlemek serüven gibi. Çok keyifli. Ve setten arınmış, tertemiz ayrıldım.

Haberin Devamı

Cannes deneyimi nasıldı?

Çok güzeldi. Filmimizin yarışıyor olması inanılmaz bir prestij. Bu yaşta böyle bir deneyim yaşamak benim için çok değerli. Müteşekkirim.

Netlix’in “The Protector” adlı dizisindesin.

Düzenli bir çalışma sistemimiz var. Kurallara her zaman uyulan bir setteyiz. Keyifli ve uyumlu bir çalışma ortamındayız. Rol arkadaşlarımla çok mutluyum. Bu projede olmak heyecan verici.

TV ile insanlara ulaşıyorsunuz

Televizyon, sinema, dijital platform… Üçünün de en sevdiğin yanlarını söyler misin?

Televizyon aracılığı ile çok daha fazla insana ulaşabiliyor olmak çok güzel mesela. Hepsi ayrı öğretici, eğitici, bilgilendirici. Her birinde farklı izleyicilere hitap etme şansımız oluyor. Oyuncu olarak ben üç tarafta da daha farklı karakterlerle yelpazemi genişletebiliyorum ve çok memnunum.

Karşı tarafa geçirmek istediğin en önemli his nedir?

Haberin Devamı

Böyle bir çabam yok açıkçası.