Gazete Vatan Logo

Rings İstanbul Bayramda da Açık

Yaşamın başladığı Rings İstanbul’da satış ofisi bayramın üçüncü gününden itibaren tatil boyunca ziyaret edilebilecek.

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’da son evlerin satışına devam ediliyor. Ekim ayı itibariyle 278 evin sahibine teslim edildiği ve 135 ev sahibinin oturmaya başladığı Rings İstanbul’da, satış ofisi bayramın 3’üncü gününden itibaren açık olacak.
Her zevke hitap eden farklı tip ve metrekarelerde evlerin mevcut olduğu Rings İstanbul’da; kalan sınırlı sayıdaki evlerden birine sahibi olmak isteyenlere hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. Kampanya kapsamında isteyen banka kredisi kullanabilirken, isteyen ise şirket bünyesinde sunulan avantajlı ödeme fırsatından yararlanabiliyor.
Yeni satışa sunulan, sınırlı sayıdaki orman manzaralı teras dubleksleri ve bahçeli evler için de uygun ödeme fırsatları sunuluyor.
Aydos ormanının hemen yanında ‘Exclusive’ bir yaşam
Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen Rings İstanbul, 499 evden oluşuyor. Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor.
Evinde köpek beslemek isteyen ancak çeşitli sebeplerden dolayı bunu gerçekleştiremeyen ailelerin hayalleri de Rings İstanbul’da gerçekleşiyor. Sitede kurulan köpek evi, ev sahiplerinin yardımına koşarken, dostlarından ayrı kalmalarını da engelliyor.
Rings İstanbul’da sunulan ‘Exclusive’ yaşam çerçevesinde 1+1 dışındaki tüm dairelere iki araçlık otopark yeri tahsis ediliyor. IP TV, IP telefon altyapısı ile fiber optik kablo döşenerek son teknolojilerle donatılan tüm evlerde ses izolasyonu standart…
Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 15, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yer alıyor.
Projenin hemen yanı başında ise Rings AVM ve Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu bulunuyor.
Tel: 444 8 600

Haberin Devamı