Gazete Vatan Logo

Rihanna sahne alıyor!

Rihanna’nın Deniz Astsubayı Raikes rolünde karşımıza çıktığı savaş filmi Battleship’ın 7 dakikalık çok özel kesiti sinemalardan önce Universal Channel ekranlarında olacak.


Yapımcılığını ve yönetmenliğini Peter Berg’in (Hancock) üstlendiği aksiyon-macera filmi “Battleship”in 7 dakikalık çok özel kesiti, sinemalardan önce yalnızca Universal Channel’da olacak. Battleship yaratıkları ve insanların ilk kez karşılaştığı heyecanlı dakikaları, 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20.50’de Universal Channel’da izleyebilirsiniz.

Hasbro’nun klasik donanma savaş oyunu Amiral Battı’dan uyarlanan filmde, gezegenimizin denizde, gökyüzünde ve karada üstün bir güce karşı hayatta kalma savaşı anlatılıyor. Taylor Kitsch; USS John Paul Jones’ta görevlendirilen bir Donanma subayı olan Teğmen Alex Hopper rolüyle, Brooklyn Decker; fizyoterapist ve Hopper’ın nişanlısı Sam Shane olarak filmde yer alıyor. Hopper ve Stone’un amiri (ve Sam’in babası) Amiral Shane’i ise uluslararası bir yıldız olan Liam Neeson canlandırıyor