Gazete Vatan Logo
Magazin Rihanna Helikopterle indi!

Rihanna Helikopterle indi!

iHeart müzik ödülleri törenine Rihanna’nın sahneye helikopterle inerek yaptığı şov damga vurdu. Barbadoslu yıldız, yeni şarkısını da ilk kez söyledi.

Rihanna Helikopterle indi!

ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen iHeart Radyo Müzik Ödülleri gecesinde sahne alan ünlü şarkıcı Rihanna, yeni şarkısı ‘Bitch Better Have My Money’i söyleyerek, sahnedeki gerçek helikopterin içinden çıktı. Nam- diğer RiRi yeşil kürkü ve yeşil çerçeveli gözlükleriyle 27 yaşında çoktan aldığı diva ünvanıya göz kamaştırdı. Nam-ı diğer RiRi, canlı söylediği şarkıyla tam not alırken, Versace elbisesi ve siyah peruguyla da geceye daha başından damga vurmayı başardı. Gecenin diğer yıldızları ise yeni albümü ‘Rebel Heart’ ile Madonna ve ödülünü verdikten sonra birlikte düet yaptığı Taylor Swift(25) oldu.

YEŞİLİN RİHANNA TONU

Versace marka elbisesini yeşil bir kürkle tamamlayan Rihanna, boynuna da Versace yazılı bir tasma taktı.

EN MODA GRİ

Ödül törenine girerken kırmızı halıda boy gösteren şarkıcılar Shannon Bex ve Aubrey O’day gri saçları ve benzerlikleriyle ilgi odağı oldular.

BABA ADAYI JUSTİN ÖDÜLLE SEVİNDİ

Önümüzdeki günlerde oyuncu eşi Jessica Biel ile ilk bebeklerini kucağına almaya hazırlanan Justin Timberlake de gecede ‘Yenilikçi Pop Şarkıcısı’ dalında ödül aldı. Eşinin hamileliğinin son günlerinde olduğu için katılamadığı gecede, Timberlake’in sevincine Taylor Swift eşlik etti.

Haberin Devamı

HALEF SELEF AYNI SAHNEDE

Pop müziğin kraliçesi Madonna(56), iHeart Radyo müzik ödüllerinden üç ödül alan Taylor Swift ile aynı sahneye paylaştı. İkili birlikte düet yaparken, Swift gitar çaldı. ‘Ghost Town’ şarkısını söyleyen ikiliden Madonna Alexander Wang imzalı elbisesiyle yıllara meydan okurken, Swift, 40 milyon dolara yeni sigortalattığı bacaklarının zerafetini sergiledi. Swift, gecede ‘En İyi Şarkıcı’, ‘Yılın Şarkısı’, ‘Yılın Şarkı Sözü’ olmak üzere üç dalda ödülle ayrıldı.