Gazete Vatan Logo
Magazin Rihanna fırtınası!

Rihanna fırtınası!

İşte 15 bin izleyiciyle Boğaz'da fırtına estiren Rihanna'nın Türkiye'deki ilk konserinden notlar:

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Bonus Card’ın 10. yıl kutlamaları kapsamında ilk kez Türkiye’de konser verdi. BKM ve Map İletişim organizasyonuyla Turkcell Kuruçeşme Arena’da 15 bin kişinin izlediği Rihanna, bikini altı ve büstiyerden oluşan seksi kostümüyle herkesi büyüledi. İşte muhteşem geceden notlar:

* Rihanna sahnede 1.5 saat kalıp 20 şarkı seslendirdi. Aşırı ilgi nedeniyle sahil yolunda trafik kilitlenme noktasına gelirken, Anadolu Yakası’ndan yolcu motorları, İDO ve özel yat ve teknelerin Kuruçeşme Arena’ya binlerce kişiyi deniz yoluyla taşıdıkları görüldü. Rihanna kalabalığa “Sizi bir daha görmek için sabırsızlanıyorum, çok heyecan vericisiniz” diye seslendi.

* Konseri izlemeye gelenler arasında Ajda Pekkan, Deniz Seki, Şahan Gökbakar, Yılmaz-Belçim Erdoğan ve kızı Berfin, Demet Akalın, Demet Evgar, Tanem Sivar, Yalın ve sevgilisi, Kenan Doğulu, Aysun Kayacı, Güzide Duran, Serdar Ortaç, Nil Karaibrahimgil gibi ünlü isimler yer aldılar. Konseri 300’ün üzerinde medya mensubu da izledi.

1 kilometre kuyruk!

* Konser sırasında bir hayranının Rihanna’nın yüzüne lazer kalemle ışık tutması şarkıcının yakın korumasını harekete geçirdi. Korumanın elinden lazer aletini aldığı kişiyi tartakladığı iddia edildi.

* Konser alanı kapısının önünde yaklaşık 1 kilometre kuyruk oluşturdu. Konsere giremeyenler ise çareyi tekneler kiralayarak kıyıdan dinleyip görüntüsünü arenaya kurulan 5 dev barkovizyondan izlemekte buldular.

* Rihanna’yı Bulgaristan, Yunanistan, İran, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan gibi ülkelerden gelen hayranları da izledi.

* Konserine “Hard” ile başlayan Rihanna, “Rude Baby”, “Rehab”, “Te Amo” yu da seslendirdiği konserin finalini “Umbrella” ile yaptı. İzleyiciler Rihanna’ya şemsiyelerini açarak eşlik etti. Rihanna’nın “The Last Girl on Earth” turnesindeki bir sonraki durağı Madrid olacak.

Haberin Devamı