Gazete Vatan Logo

Rezidans anlayışı değişiyor

Propa İnşaat rezidans anlayışını değiştiriyor.

Hayatı kolaylaştıracak detaylarla donatılan Propa Plus Residence’da ev, iş ve yaşam üçgeninin bir arada sunulduğunu söyleyen Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Reşit Özçiçek: “Propa İnşaat güvencesiyle hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde koşulsuz müşteri memnuniyetini amaçlıyoruz. Son projemiz Propa Plus Residences eşsiz konumu, çok amaçlı kullanımı ve özel mekânlarıyla bir rezidanstan fazlasını vadediyor. Daireler isteğe bağlı olarak ev, ofis ya da home office olarak kullanılabiliyor. Projemizi hayata geçirirken yaşayan bir proje olmasını düşledik. Levent-Zincirlikuyu mevkiinde yer alması kapıdan çıkar çıkmaz hayatın içine dahil olmayı sağlarken, daireleri ise şehrin tüm karmaşasını unutturmak üzere tasarladık” dedi.

Dolar kuru 2.75

Propa Plus Residences’ın sadece yaşamak için değil yatırım yapmak için de son derece doğru bir proje olduğunu belirten Can Reşit Özçiçek: “Projemizde büyüklükleri 69 ile 156 metrekare arasında değişen 38 özel rezidansın 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunuyor. Propa Plus Residences çok yoğun ilgi görüyor. İlk ayda 390 talep aldık ve sekiz dairemizi sahipleri ile buluşturduk. Projemiz lansmana özel ödeme fırsatlarıyla da öne çıkıyor. Şu anda dairelerimiz 312 bin dolardan alıcı buluyor. Daire sahiplerinin kurdaki dalgalanmadan zarar görmemesi için kuru 2.75 TL’den sabitledik ve yüzde 5 peşinat oranıyla 36 ay faizsiz vadelendirme yaptık.”

Haberin Devamı

Projeyi bir rezidanstan beklenen tüm konforun yanı sıra daire sahiplerinin kendilerini ayrıcalıklı hissedeceği detaylarla donattıklarını söyleyerek açıklamalarına devam eden Özçiçek: “Betonların arasında yeşil bir bahçe, terasta şehir manzaralı yüzme havuzu, günün yorgunluğunun atılacağı SpA, terapi, masaj ve bakım hizmetleri, sağlıklı ve dinç bir yaşam için spor salonu, pilates ve yoga stüdyosu, tüm iş trafiğinin yönetilebileceği toplantı odaları, 7 gün 24 saat concierge ve Plus House Car özel şoförlü transfer hizmetleri de mevcut” dedi.

Propa Plus Residence Projesi; Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi’nde, Zincirlikuyu Metro istasyonuna 250 metre, Zincirlikuyu Metrobüs durağına ise 250 metre mesafede yer alıyor.

Haberin Devamı