Gazete Vatan Logo

Reyhanlı'ya 2 roket düştü! Şehit ve yaralı var

Teröristler Suriye tarafından Hatay'ın Reyhanlı ilçesine sabah iki roket atıldı. Roketlerden biri Gülltepe mahallesindeki bir eve isabet etti. Saldırıda 17 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Öğlenden sonra da Suriye'nin Afrin bölgesinden 2 roket daha Hatay'ın Reyhanlı ilçesine atıldı. Bölgeye ekipler sevk edildi.

Reyhanlı'ya 2 roket düştü! Şehit ve yaralı var

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı harekatını yürüttüğü Suriye'nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roketlerden biri Reyhanlı ilçesi Gültepe Mahallesi'nde bir eve isabet etti. Roketli saldırıda Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Avlar hayatını kaybetti. Avarlar'ın saldırı anında uyuduğu öğrenildi. Olayda yaralanan 2 kişinin Reyhanlı Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Avlar'ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları gözyaşlarını tutumadı.
Saldırının ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri roketlerin düştüğü yerlerde incelemelerde bulundu.Teröristlerin attığı roketlerden birisinin ise boş bir araziye düştüğü belirtildi.
KARAKOLDAN ANINDA KARŞILIK VERİLDİ!
Roketin ateşlendiği bölge, sınırdaki askeri karakollardan ateş altına alındı.