Gazete Vatan Logo

Reyhan Cansu kimdir? Uğur Güneş ile sevgili mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Uğur Güneş’in şarkıcı Reyhan Cansu ile birlikte olduğu iddia edildi. Sanatçı Onur Akay tarafından ortaya atılan iddia sonrası Reyhan Cansu arama motorlarında aranmaya başlandı. Peki, Reyhan Cansu kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Uğur Günei ile sevgili mi? İşte detaylar…

Reyhan Cansu kimdir? Uğur Güneş ile sevgili mi?

Reyhan Cansu kimdir? Sorusu Onur Akay’ın Uğur Güneş ile aşk yaşadığını iddia etmesinin ardından günün en çok arananları arasına girdi. Peki, Reyhan Cansu kimdir?

REYHAN CANSU KİMDİR?

İzmirli olan Reyhan Cansu, Oğlak burcudur. Doğum tarihini paylaşmayı tercih etmeyen Rehan Cansu’nun 1 erkek çocuk annesi.

2015 yılında müzik piyasasına giren Reyhan Cansu, küçük yaşlarından beri müzik ile iç içe olmuş. Magazin gündeminde pek yer almayan Reyhan Cansu 9 yaşında bale eğitimi aldı. 11 yaşında ise Dokuz Eylül Üniversitesi devlet konservatuarı yetenek sınavlarını kazandı ve eğitim aldı. Sahne sanatları görsel sanatlar ve özel Türk müziği dersleri de alan sanatçı Reyhan Cansu, bir dönem televizyonlarda oğlunun kaybolduğu haberleriyle gündem olmuştu.

2008 yılında Reyhan Cansu ünlü futbol antrenörü Levent Eriş ile evlendi. Evlilikleri 2014 yılına kadar sürdü. Bu evlilikten bir oğlu olan Reyhan Cansu’nun kariyeri boyunca birçok ödül almıştır.

REYHAN CANSU ŞARKILARI

Şarkıcının bugüne kadar çıkarmış olduğu şarkılar şöyle;

Haberin Devamı

Adam Mısın Sen – 2015

Zannettim ki – 2015

Kadehinde Zehir Olsa – 2015