Gazete Vatan Logo

Resmi Gazete yayımlandı! Ankara Üniversitesi İŞKUR üzerinden 28 personel alımı yapacak! (Ankara Üniversitesi personel alımı şartları nelerdir?)

Ankara Üniversitesi personel alımı Resmi Gazete’den yayımladı. Ankara Üniversitesi Hastaneleri İŞKUR aracılığıyla 28 personel alımı yapacak. Peki, Ankara Üniversitesi personel alımı şartları nelerdir, hangi kadrolara personel alımı yapılacak?

Resmi Gazete yayımlandı! Ankara Üniversitesi İŞKUR üzerinden 28 personel alımı yapacak! (Ankara Üniversitesi personel alımı şartları nelerdir?)

Ankara Üniversitesi 28 personel alımı yapacağını bildirdi. Temizlik görevlisi, bilgisayara teknisyeni ve İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri alımı yapılacak ilanda başvuru şartları da açıklandı. Ankara Üniversitesi personel alımı şartları nelerdir, hangi kadrolara personel alımı yapılacak?

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU ŞARTLARI

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2) 18 yaşını tamamlamış olmak.

3) Herhangi bir Suç hükümlülüğü olmamak.

4) Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

5) Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak.

6) Her aday, Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) yayımlanan listede bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

7) Adayların Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla belirtilen bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

8) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

9) İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.

10)Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan-alım sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Ankara Üniversitesi 28 kişilik boş kadro ile en az lise mezunu alım yapacak. Bu yönde Lise Mezunu 25 Temizlik Görevlisi,1 Meslek Lisesi Mezunu Bilgisayar Teknisyeni ve Ön Lisans Mezunu 2 İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri alımı yapılacak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI NELERDİR?

Temizlik Görevlisi: ilan tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak. (06.04.1985 ve daha sonraki doğumlular.) ve Hijyen Sertifikasına sahip olmak.

İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Teknikeri: ilan tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak. (06.04.1985 ve daha sonraki doğumlular.) , Üniversitelerin İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme-Soğutma Ön Lisans programlarından birinden mezun olmak.

Haberin Devamı

Bilgisayar Teknisyeni: Meslek Liselerinin Bilişim Teknolojileri Web Programcılığı bölümünden mezunu olmak. Bilgisayar Donanımı ve Bakım Onarım Sertifikasına sahip olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar Meslek Dalı Eğitim Programı Sertifikasına sahip olmak. Java Programı konusunda eğitim aldığına dair Katılım Sertifikasına sahip olmak. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitim Sertifikasına sahip olmak. 10 yıl Bilgisayar Teknisyeni olarak görev yaptığını gösterir onaylı çalışma belgesi olmak.