Gazete Vatan Logo

Reşadiye’de kayıp çocuğun babası konuştu

Reşadiye’de kayıp çocuğun babası konuştu

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un bulunması amacıyla son olarak yürütülen çalışmalardan da sonuç alınamadı. Devlet Su İşleri 72. Şube Müdürlüğüne ait ekskavatör ile Kelkit Çayı üzerine kurulu, Reşadiye ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan HES barajında arama çalışması yapıldı.

Ekskavatör, 2 gün boyunca barajın dibinde bulunan çamur yığınlarını çıkarttı. AFAD ekipleri de iple bağlı kancayı ırmağa atarak botla arama çalışmaları gerçekleştirdi. Çocukların ailelerinin de takip ettiği çalışmalardan sonuç alınamadı. Dursun Kaan'ın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin 66 gündür çocukları aradığını belirterek, "Son olarak ekskavatörle HES'in bulunduğu alanda çalışmalar yapıldı. Kelkit Çayı'nda 2 gün süren arama çalışmalarında da çocuklarımıza ait herhangi bir iz veya emareye ulaşılamadı" dedi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, oyun oynarken kaybolmuştu. Devlet ve vatandaş iş birliğiyle yapılan arama çalışmalarını umutla takip eden aileler, çocuklarını gören veya yerini bildirenlere para ödülü vereceklerini açıklamıştı. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda çocuklara ait bir ize rastlanmadı.

Haberin Devamı