Gazete Vatan Logo

Renkli, çağdaş ve sofistike tasarımlar

Modacı Burçe Bekrek, hem 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonuyla hem de Papia’nın Moda Başkentleri havlu serisiyle beğeni topluyor.

Renkli, çağdaş ve sofistike tasarımlar

Türk modacılar arasında emin adımlarla ilerleyen Burçe Bekrek, 21-24 Mart tarihlerinde İstanbul Fashion Week'te 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nu görücüye çıkardı. Bununla beraber üç senedir Papia Kadını ile özleştirdiği Modanın Başkentleri koleksiyonuyla da konuşuluyor. Bu özel tasarımlarını koleksiyonlarının stilinde illüstre eden tasarımcı, ortaya kadınların çantalarından çıkarmak istemeyecekleri birbirinden özgün mendil paketleri çıkardı.

Papia’nın “Değişim Hareketi” kampanyasına entegre olarak değişime gün içinde en çok kullanılan nesnelerle başlayan Bekrek, her yaprağında renkli, keyifli bir deneyime davet eden bir havlu koleksiyonuyla kadınların karşısında. Öncelikle İstanbul, Paris, Milano ve New York olmak üzere 4 moda şehrini, Modanın Başkentleri Havlu Serisi yansıtan tasarımcı, Papia kadınını anlattı. Papia kadını da tıpkı Burçe Bekrek kadını gibi klişelerden uzak, çağdaş, zeki, kendine güvenen ve değişime açık, sofistike ve güçlü bir kadın. Bu seride Burçe Bekrek Papia kadınının eğlenceli, havalı tarafının altını çizdi.

Haberin Devamı

Feminen ve kırılgan fikirler

Burçe Bekrek 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonuyla moda severlerden tam not aldı. Gücünden ve tavrından ödün vermeden feminenliği, kırılganlığı ve hassasiyet fikrini dile getiren bir koleksiyon üzerine yoğunlaşan Bekrek’in koleksiyonunda girift el işi bağlar ile zarif, modern yapı arasında yumuşak bir denge oluşturulmuş. Modern yapısının altında teknik bakımdan zorlu, geometrik, keskin kuplar var. Koleksiyona, her biri incelikle düşünülmüş, silüeti daha zarif hale getirecek kuplar hakim. Bu şehirli romantikler zahmetsiz zarafeti simgeliyor. Tavır olarak canayakın ama mesafeli, elle tutulamaz bir kadın.