Gazete Vatan Logo
Magazin Rengarenk 5. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Rengarenk 5. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Rengarenk reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 5. bölüm fragmanı yayınlanan Rengarenk yoluna dolu dizgin devam ediyor. 5. bölüm fragmanı yayınlanan Rengarenk'te neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Rengarenk 5. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Rengarenk 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşener'in rol aldığı beğeniyle takip edilen dizi Rengarenk'te neler yaşanacak? İşte Rengarenk son yayınlanan 5. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

RENGARENK 5. BÖLÜM FRAGMANI

"Seni seviyorum desem, gelir misin?"

Can yine kızdırdığı Renk'in gitmesine bu kez izin vermez ve onu zorla alıkoyar. Renk her ne kadar direnir görünse de Can'ın onu sahiplenmesi çok hoşuna gitmiştir. Bu sırada bir mafya babası, Can ve Renk'in evine, vurulan has adamını ameliyat ettirmek üzere getirtir. Bu beklenmedik macera Renk ve Can arasındaki yakınlaşmanın artmasına sebep olacaktır. Ailesinden gizli Pars'la buluşan Derin, hayatının en güzel gecesini geçirir. Fakat Pars için durum hiç de öyle değildir. Derin'in kendisini Pars'la görüşebilmek için kullandığını anlayan Yiğit ise perişan durumdadır. Öte yandan Sedef de Pars'ın yaptığı korkunç şakanın etkisiyle kırgın, öfkeli ve Pars'tan intikam alma peşindedir. Neşe'ye verdiği öpücüğün karşılığında hiç beklemediği bir tepki, daha doğrusu tepkisizlik gören Ege ise kendini kötü hissetmektedir. Neşe'yle konuşabilmek üzere sete gider ve yaşanan olaylar sonucunda kendini birden oyunculuk yaparken bulur. Öte yandan Aras Renk'in bir veterinerle ilişkisi olduğunu, üstelik kendisini bu adama Zeynep öğretmen olarak tanıttığını öğrenir. Renk'i kendisine çekebilmek için Zerrin'in de yardımıyla Renk'in hayatının göbeğine yerleşir. Ancak Aras'ın kendisine kalmasını isteyen Saadet bu gidişten hiç memnun değildir.

Haberin Devamı

RENGARENK HİKAYE VE KÜNYE

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.
Yapımcı: NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ebru Hacıoğlu
Oyuncular: Selin Şekerci (Renk), Kaan Taşaner (Can), Ümit İbrahim Kantarcılar (Aras ), İbrahim Kendirci (Yiğit), Ferdi Sancar (Zeki Halay), İnci Türkay (Zerrin), Açelya Devrim Yılhan (Sedef) , Selin Yeninci (Neşe) , Merve Oflaz ( Saadet ) , Sertan Erkaçan (Ege) ve Cem Belevi (Pars), Şebnem Doğruer (Refika), Şükrü Türen (Mümtaz)

Haberin Devamı