Gazete Vatan Logo
Magazin Rekabet kapağa taşındı!

Rekabet kapağa taşındı!

ABD’de yayınlanan Paper Magazine, 2001’den beri kavgalı olan Jennifer Lopez ile Mariah Carey’i kapak yıldızı yaparak mücadeleyi ikiye katladı

Rekabet kapağa taşındı!

‘Las Vegas Gösterileri’ konseptli özel bir sayı hazırlayan Paper Magazine, 2001 yılından beri kavgalı olan dünyaca ünlü şarkıcılar Jennifer Lopez (48) ve Mariah Carey’i (47) kamera karşısına geçmeye ikna etti. Lopez, dergi için ışıltılı bir kostümle poz verdi. Başına da taç takan JLo “Vegas’ın kraliçesi benim” mesajı verdi. Mariah Carey ise neredeyse çıplak bir halde poz vererek şaşırttı. Göğüslerini saçlarıyla kapatan ve gösterişli bir kolye takan Carey, file külotlu çorap ve eldivenler giydi. Kapağa taşınan büyük rekabetin nasıl sonuçlanacağı ise merak ediliyor.

Yıllardır süren kavga

İki efsane isim arasındaki kavga yıllar önce Lopez’in ortaklığını bitirdiği menajerine Carey’in iş teklif etmesiyle başlamıştı. Daha sonra Mariah Carey, bir ses yarışmasında jüri olmak istemiş, Lopez ise yetkilileri arayarak kendisinin de jüride yer almak istediğini söylemişti. Program Lopez’i tercih etmiş ve rekabet iyice kızışmıştı.