Gazete Vatan Logo
Magazin Reis’e 2 bin 500 kişilik süper gala

Reis’e 2 bin 500 kişilik süper gala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ filminin galası, çok sıkı güvenlik önlemleri altında Maslak TİM Center’da yapıldı...

Reis’e 2 bin 500 kişilik süper gala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ filminin galası, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 63. yaş gününde yapıldı. Galaya Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ece Vahapoğlu, Senem Kuyucuoğlu, Aynur Aydın, Meltem Miraloğlu’nun da aralarında olduğu yaklaşık 2 bin 500 davetli katıldı.

30 milyon TL harcandı

Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un, yapımcılığını Temel Kankıran’ın üstlendiği Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı Reis filminin galası dün akşam Maslak Tim Center’da gerçekleştirildi. Yaklaşık 30 Milyon Türk Lirası’nın harcandığı öğrenilen filmde ‘Recep Tayyip Erdoğan’ rolünü Reha Beyoğlu, ‘Emine Erdoğan’ rolünü ise Özlem Balcı canlandırdı.

Yüksek güvenlik önlemi

Filmin galasının yapılacağı Maslak Tim Center’da üst düzey güvenlik önlemleri alındı. 3 ambulans, 20 özel güvenlik, 100’ün üzerinde formalı ve sivil polis görev yaptı.

Bu film önemli

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, “Bizim çocukluklarımız ayrı şehirlerde geçti. Ben de çok merak ediyorum onun gençliğini, yaşadıklarını. Eminim bu filmde de bütün gençliği detaylarıyla ele alınmıştır. Böyle önemli kişilerin beyaz perdede yer alması çok önemli. Reha da, Erdoğan’a çok benziyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Erdoğan’ı yaşıyorum...’

Gösterim öncesi objektiflerin karşısına geçen oyuncular, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını canlandıran Reha Beyoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir tane reisi var. O da Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın kesinlikle filme müdahalesi yoktur. Bu siyasi propaganda filmi değil. Tüm dünyada ve Avrupa’dan filme çok talep oldu” dedi. Beyoğlu, ”Oyuncu koçu ya da özel eğitim aldınız mı?” sorusuna ise “Ben zaten Recep Tayyip Erdogan’ı yaşıyorum. Bana neyi soruyorsunuz?” yanıtını verdi.

Balcı: Hiç düşünmeden kabul ettim

Emine Erdoğan’ın hayatını canlandıran Özlem Balcı ise, “Böyle bir projede yer almam benim için onur oldu. Teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı