Gazete Vatan Logo

Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi?

Corona virüsü salgını kapsamında setlere ara verilince, kanallar eski filmleri yayınlamaya başladı. Recep İvedik serinin birinci filmi de bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak. Türkiye sinemasının en çok hasılat kıran filmlerinden biri olan Recep İvedik ne zaman çekildi? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 filminin oyuncuları kimlerdir? Recep İvedik nerede çekildi?

Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi?

Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir? Recep İvedik nerede çekildi? Konusu nedir? soruları merak ediliyor. Altı filmi bulunan Recep İvedik serinin ilki bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. İşte detaylar…

RECEP İVEDİK 1 NE ZAMAN ÇIKTI?

Recep İvedik, 21 Şubat 2008'de vizyona giren, Şahan Gökbakar'ın oynadığı sinema filmi. Recep İvedik karakterinin TV'de tutmasının üzerine çekilmiştir

RECEP İVEDİK NEREDE ÇEKİLDİ?

Recep İvedik film serisi birçok farklı mekanda çekimlerini yapmıştır. İlk filmin çekimleri Recep'in yaşadığı mahalle olan Güngören ve Otel Antalya Manavgat'ta Titreyengöl mevkiinde oldu.

RECEP İVEDİK 1 KONUSU

Filmde adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini fark eder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. Tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini fark eder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek.

Haberin Devamı

RECEP İVEDİK OYUNCULARI

Yönetmenliğini Togan Gökbakar üstlenirken, Şahan Gökbakar, Hakan Bilgin, Fatma Topbaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Hakan Aydın, İsmail Hakkı ve Volkan Cal gibi isimler filmde rol aldı.

RECEP İVEDİK KAÇ PARA HASILAT ELDE ETTİ?

Recep İvedik 1 sinemada 32 hafta boyunca toplam 4 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Recep İvedik'in yaptığı hasılat ise 30 milyon TL'nin üstünde.