Gazete Vatan Logo

Realty World Türkiye Kupası 2011 Ödülleri sahiplerini bekliyor

Realty World Türkiye 2011 yılı emlak satış şampiyonlarını ödüllendirecek…

Realty World Türkiye’nin başarılı emlak danışmanları ve ofis sahiplerini ödüllendireceği etkinlik, 13-15 Mart tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cratos Premium Otel’de gerçekleştirilecek. Garanti Koza İnşaat ve Koza Yönetim’in sponsor olduğu 2011 yılı Realty World Türkiye Kupası’na KKTC Başbakanı İrsen Küçük ile Maliye Bakanı Ersin Tatar onur konuğu olacak. Realty World Türkiye Kupası’nda toplam 11 kategoride 75 ödül verilecek.

Türkiye’de faaliyete başladığı 2005 yılından bu yana geçen kısa sürede en güvenilir emlak markası haline gelen Realty World Türkiye, çeşitli kategorilerde başarılı olan broker ve danışmanlarını ödül töreni ile onurlandırıyor. “Doğru Danışman Fark Yaratır” temalı eğlenceli bir eğitim programı ile panellerin de gerçekleşeceği kamp, 13-15 Mart tarihleri arasında KKTC Cratos Premium Otel’de düzenlenecek.

Gayrimenkul Sektörünün Yarını panelde konuşulacak

Etkinlik kapsamında moderatörlüğünü Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan’ın gerçekleştireceği “Gayrimenkul Sektörünün Yarını” başlıklı bir panel düzenlenecek.

Haberin Devamı

Panelin konuşmacıları Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölüm Başkanı Profesör Doktor Şükrü Kızılot, ING Bank Ekonomik Araştırmalar Grubu Bölüm Müdürü Muhammet Mercan, Koza Yönetim Servis AŞ Genel Müdürü Levent Alatlı, Virtua Araştırma’dan Mehmet Demiray ve Hürriyetemlak.com Genel Koordinatörü Ahmet Kurşunlu olacak.

Eğitim konusunun önemini sıklıkla vurgulayan Realty World Türkiye, kamp boyunca broker ve danışmanlarına kişisel gelişim ve eğitim seminerlerine de katılma şansı sunacak. Realty World broker ve danışmanları Nasuh Mahruki tarafından verilecek “Kendi Everestinize Tırmanın” ve Ahmet Şerif İzgören tarafından verilecek “Başarmak” başlıklı eğitimler ile başarıya bir adım daha yaklaşabilmek adına neler yapmaları gerektiği konusunda bilgiler edinecek.

Eğitimler aracılığıyla katılımcılar bir yandan keyifli vakit geçirirlerken diğer yandan kişisel gelişim ve farkındalık konularında bilgi edinecekler.

Haberin Devamı

KKTC Başbakanı İrsen Küçük, KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar ile Garanti Koza ve Realty World Türkiye yöneticileri tarafından ödüllerin verileceği gecede katılımcılar gala yemeğinin ardından ve Ziynet Sali’nin canlı performansı ile bütün yılın yorgunluğunu atacak.
“Realty World Türkiye Kupası” hakkında açıklamalarda bulunan Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Realty World’ün büyük bir aile olduğunu belirterek, “2010 yılında 70 olan franchise ofis sayımızı bugün itibarıyla 146’ya yükselttik. Sayıları bini aşan emlak danışmanı, zengin kiralık ve satılık portföyü ile Türkiye emlak sektörünün en güvenilir markası haline geldik. Her geçen gün biraz daha büyüyoruz, ailemizin genişlediğini görmek mutluluk verici. Üyelerimizin Gayrimenkul Franchising sektöründe bir adım öne çıkmasını sağlayacak, ödül töreni gibi onların motivasyonunu arttıracak tüm desteklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

ING Bank ile uzun dönemli işbirliği

Realty World, ING Bank ile geçtiğimiz günlerde uzun dönemli bir iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Buna göre ING Bank Realty World’un farklı etkinliklerine destek verecek, Realty World ofislerine özel, avantajlı konut kredisi sunacak. Mortgage konusunda ING Grubu’nun 100 yıllık tecrübesini Türkiye’ye taşıyan ING Bank, bu işbirliği çerçevesinde Realty World’un emlak danışmanlarına farklı bir vizyon kazandıracak, aynı zamanda rekabetçi krediler sağlayacak.

Haberin Devamı