Gazete Vatan Logo

Reaksiyon dizisi yayından kalkıyor mu?

Star TV’nin iddialı dizisi Reaksiyon reyting sonuçlarında dibe vurdu. 7. son bölümüyle Kobani eylemlerini ele alan dizide sokak olayları ve İmralı Adası'nda Öcalan ile yapılan görüşmeler dikkat çekmişti. Peki şimdi ne olacak? Dizi yayından kalkacak mı? İşte tüm bunların yanıtı...

Star Tv’nin en iddialı yapımlarıdan Reaksiyon dizisi, istenileni veremiyor, en son reyting raporlarına göre 16. sıraya geriliyen dizinin yayından kaldırılması söz konusu gibi gözüküyor, detaylar haberimizin devamında.

İLK HAFTAKİ BAŞARIYI KAYBETTİ

Star Tv’nin yeni dizisi Reaksiyon ilk haftalarda yakaladığı başarıyı bu hafta kaybetti. Bu hafta beklenen etkiyi alamayan dizi reytinglerde gerilere düştü. Dizinin ratinglerde 16. sıraya düşmesi yayından kaldırılma olasılığını akıllara getirdi.



Reaksiyon dizisinin yeni bölüm tanıtımında yer alan bir sahnenin dizide çıkarılması sosyal medyada tepki çekti.

Reaksiyon 7. bölümünde ise fragmanda yer alan 'Öcalan sahnesi' yer almadı. Sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmayan durum sonrasında diziyle ilgili birçok eleştiri yazıldı. Star TV, Öcalan ile yapılan görüşmelerin yer aldığı sahnenin neden yayınlanmadığı hakkında bir açıklama yapmadı.

İŞTE FRAGMANDAKİ O SAHNE: