Gazete Vatan Logo

Reaksiyon'da Behzat Ç. izleri 'Siz eskiden polis miydiniz?'

Pazartesi akşamı ekrana gelen Reaksiyon yine herkesi ekrana kilitlemeyi başardı. Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Reaksiyon'da dün akşam Behzat Ç.'ye gönderme yapılması izleyicinin gözünden kaçmadı. Reaksiyon dizisi Behzat Ç'ye selam çaktı! Erdal Beşikçioğlu ve Selen Soyder'in karşılıklı oynadığı sahnede Behzat Ç'ye gönderme içeriyordu.

Star TV’de dün gece yeni bölümüyle yayınlanan Reaksiyon’daki ilginç diyalog geceye damgasını vurdu. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadığı dizide dikkatli seyircilerin gözünden kaçmayan bir sahnede Behzat Ç’ye yapılan gönderme izleyicilerin özellikle de Behzat Ç. Hayranlarından beğeni topladı.

Dün geceki bölümde Zeynep ve Yavuz arasındaki diyalog esnasında, Zeynep, Yavuz’un hareketlerinden, jest ve mimiklerinden ötürü ona "Siz eskiden polis miydiniz? Cinayet büroda amir falan?" diye sordu. Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Yavuz karakteri de "Bekçiydim, ben, bu devletin en sadık bekçisi, sonra beni emekli ettiler" diye cevap verdi.

Pazartesi günleri bol aksiyon vaat eden Reaksiyon, Ulan İstanbul, Kaçak Gelinler, Beni Böyle Sev, Ah Neriman gibi dizilerle reyting savaşına devam ediyor. 29 Eylül Pazartesi günü Total'de 1. sırada atv dizisi 'Karadayı', 2. sırada Kanal D dizisi 'Ulan İstanbul', 3. sırada Star TV dizisi 'Reaksiyon' yer aldı. AB'de ise 1.'lik 'Karadayı'nın, 2.'lik 'Reaksiyon'un, 3.'lük 'Ulan İstanbul'un oldu.

Haberin Devamı


Reaksiyon dizisinde o diyalog böyle gerçekleşti

Zeynep: Siz emekli olmadan önce polis miydiniz?

Duygu: O nerden çıktı?

Zeynep: Bilmem... Yani böyle amcanda cinayet şube amiri havası var...

Yavuz: Bekçiydim ben... Bu devletin en sadık bekçisi... Sonra beni emekli ettiler...

Reaksiyon son bölümde neler oldu? Oğuz’un babası ve annesi patlamadan sonra ölüm kalım savaşı vermektedirler. Tekin’in dünyalar kadar çok sevdiği kız kardeşi yaralanmış ve iki kahraman bu olayın şokunu henüz üzerlerinden atamamışlardır. Oğuz’un ağabeyi bu konuda haklı olduğunu ispat etmiş, yakalarına yapışan bu bela hayatta değer verdiklerinin hayatına kastetmiştir. Hainin kimliğine ulaşan Oğuz ve Tekin ellerindeki kod yardımıyla hainin izini bulurlar. Gürkan’ın yardımcısı kilit adam Fuat işlenen cinayetlerin göbeğinde durmaktadır. Gelen yeni bildiler Oğuz ve Tekin’i, Yavuz Aslan’ın evinden geçen ve en nihayetinde Serdar’a götürecek olan yolun başıdır. İşler, Oğuz’un, Yavuz Aslan’ın yanında Zeynep’i görmesiyle iyiden iyiye karışır.

Haberin Devamı